Felix Decavel
Felix Decavel Entertainment 8 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Marvel-ster ondanks dickpic nu toch de meest sexy man van 2022

Na twee jaar oponthoud mag Chris Evans zich de meest sexy man ter wereld van 2022 noemen. Het Amerikaanse People Magazine heeft de Marvel-ster na de dickpic-controverse in 2020 nu toch uitverkoren.

Al sinds 1985 roept het Amerikaanse magazine People ieder jaar de Sexiest Man Alive uit. Mel Gibson was de eerste winnaar, Sean Connery met 59 jaar de oudste en twee jaar geleden ging de eer naar Michael B. Jordan. Later bleek dat het eigenlijk Chris Evans zou worden, maar een dickpic gooide roet in het eten. Velen dachten dat Chris Evans de titel een jaartje later in de wacht zou slepen, maar daar stak Marvel-collega Paul Rudd toen een stokje voor. Nu is het alsnog de beurt aan de enige echte Captain America, maar vooral zijn moeder lijkt daardoor in de wolken te zijn.

Chris Evans is de meest sexy man van 2022

De 41-jarige Hollywoodster laat aan People Magazine weten nog te moeten wennen aan zijn nieuwe titel, maar hij is ervan overtuigd dat er op zijn minst één persoon in zijn omgeving uiterst verheugd zal zijn. “Mijn moeder zal zo blij zijn. Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is echt iets waar ze over kan opscheppen”, zegt Chris Evans. Volgens zijn moeder komt het in ieder geval niet uit de lucht vallen. “Voor mij is het totaal geen verrassing”, klinkt het trots.

Maar Captain America zelf voelt de bui al hangen. “De uitverkiezing van meest sexy man op aarde wordt zonder twijfel iets waar ik nog jaren over zal geplaagd worden. Het is echt niet makkelijk om hier een interview over te geven, het voelt als een soort valse bescheidenheid”, grapt Chris Evans. En ook Stephen Colbert kon het niet laten enkele steekjes uit te delen tijdens zijn talkshow Late Night.

Sinds zijn rol als Marvel-superheld Captain America gaat het Chris Evans trouwens voor de wind. Alleen al dit jaar scoorde de acteur met zijn rollen in onder andere Lightyear en Netflix-film Gray Man.

Maar ondanks dat Chris Evans dit jaar nog drie blockbusters opnam, gaat hij het binnenkort toch een beetje rustiger aan doen. “Ik heb nu meer vrijheid dan vroeger om af en toe wat tijd voor mezelf te nemen, weg van Hollywood.” Nu maar hopen dat er geen hordes vrouwen (en mannen) voor zijn deur staan.

De onbewuste dickpic van een Marvel-held

Volgens de New York Post was de ‘benoeming’ van de Marvel-acteur als meest sexy man ter wereld in 2020 al rond, tot Chris Evans in een Instagram Story het foto-overzicht van zijn telefoon in beeld bracht. Op een van de voorvertoningen in zijn galerij was een geslachtsdeel te zien. Vermoedelijk dat van de acteur zelf. Hij had snel door dat hij iets te veel had gedeeld en haalde het filmpje offline. Maar de screenshots verspreidden zich als een olievlek over sociale media. Ondanks de dickpic-gate mag de Marvel-superheld zich alsnog nog de meest sexy man ter wereld noemen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.