Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen imiteert iconische fotoshoot Brigitte Bardot

Het zijn de Nederlandse veertigplussers die deze zomerse week de nodige portie elan geven. Na het de topless foto’s van Sylvie Meis (43) is het nu Chantal Janzen (42) die de wereld weer een stukje mooier maakt.

Sinds het Eurovisie Songfestival hebben we een crush op Chantal Janzen. Haar indrukwekkende decollet├ę-jurk tijdens de halve finale ging de hele wereld over, en voor de finale deed de presentatrice er nog een schepje bovenop met deze jurken.

Sex is in the air, aldus de topless Chantal Janzen

Die crush is blijvend, en de nieuwe covershoot in haar eigen tijdschrift &C maakt het er alleen maar mooier op. De eerste foto’s zijn gedeeld in de onderstaande posts (even naar rechts swipen in de tweede post).

“Bonjour. Comment allez-vous?”, aldus Chantal Janzen bij de foto op Instagram. Het thema van het nieuwe nummer is ‘Sex is in the air’, en dat wordt van de daken geschreeuwd.

Ode aan de Brigitte Bardot

De fotoshoot met Chantal Janzen is duidelijk een ode aan de iconische topless shoot van Brigitte Bardot, die tevens in slechts een panty op exact dezelfde wijze poseerde. Niet alleen de Nederlandse presentatrice, maar ook heel wat andere internationale sterren gingen ge├»nspireerd door de ‘Bardot Pose’ op de gevoelige plaat. Via deze Pinterest-pagina zie je een paar voorbeelden.

In het nieuwe nummer van &C praat Chantal Janzen openhartig over seks. Zo heeft ze het over de frequentie, maar ook over slaapkamergeluiden. Zo krijgt ze nog wel eens klachten van haar tienerzoon. Het nieuwe nummer is hier te bestellen.

Naast veertigplussers zijn er ook vijftigplussers waarop we nog altijd een crush hebben. Zo zullen we Jennifer Aniston altijd op een voetstuk blijven plaatsen. Niet zo lang geleden was te zien met een topless shoot in Harper’s Bazaar, waarvoor we destijds een diepe buiging maakten. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.