Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen showt nieuwe Songfestival-jurk voor tweede show

Sinds afgelopen dinsdag zijn we verliefd of Chantal Janzen en dat heeft echt niets te maken met haar decolleté. We vonden de jurk waarin ze de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival presenteerde gewoon mooi. Vanavond is ze, tijdens de tweede halve finale, te zien in een nieuwe jurk, die ze net op Instagram heeft onthuld.

Maar eerst even aandacht voor haar presentatie-skills. Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival viel een van de belangrijkste camera’s uit. Dus kwam het aan op improviseren, en dat is niet makkelijk tijdens een show waarbij alles tot op de details is voorbereid. Maar Chantal Janzen loste het probleem vlekkeloos op. Lees en bekijk hier meer.

De nieuwe jurk van Chantal Janzen

Waar Chantal Janzen tijdens de eerste show tevens indruk maakte met een diep decolleté, laten we daar geen doekjes om winden, gaat ze in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival voor een hoge split. Tja, wij zijn wederom verkocht.

De nieuwe jurk van Chantal Janzen is ontworpen door mode-ontwerper Claes Iversen. “Hierbij mijn look en jurk die ik ga dragen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bedankt Claes Iversen, je bent een maestro”, aldus de presentatrice, die ook vanavond weer voor een miljoenenpubliek gaat onderstrepen dat zij de beste Nederlandse presentatrice van dit moment is.

De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival

Tijdens de eerste show droeg de presentatrice een jurk van mode-ontwerper Edwin Oudshoorn. Op social media werd Chantal Janzen bejubeld. “Ik wil dat Chantal Janzen in deze jurk een Frans woordenboek aan me voorleest voor het slapengaan. Elke avond. Elke dag. Voor de rest van m’n leven”, was een van de treffende reacties op Twitter.

De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival wordt vanavond vanaf 21.00 uur uitgezonden op NPO 1. De finale van het liedjesfestijn vindt zaterdag plaats. En we hebben alvast goed nieuws: dan verschijnt Chantal Janzen wéér in een nieuwe jurk.

Over woest aantrekkelijke veertigplussers gesproken: check ook deze looks van Heidi Klum, die laat zien dat 47 het nieuwe 27 is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.