Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 23 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Heidi Klum laat de wereld zien dat 47 het nieuwe 27 is

De club ‘jeugdcrushes die ongeacht hun leeftijd blijven pronken met hun decolleté en curves’ heeft er een nieuw lid bij. Heidi Klum laat aan alle vrouwen op de wereld zien dat 47 het nieuwe 27 is. Een diepe buiging.

Vroeger dacht je bij een vrouw van 50 jaar aan een iemand met een regenkapje. Tegenwoordig denk je aan Jennifer Lopez. Of Halle Berry. Ook Heidi Klum nadert de 50 en het Duitse model onderstreept nog maar eens dat dit geen reden is om jezelf niet meer te laten zien.

Heidi Klum voor Thierry Mugler

Eerste even de nodige props voor modeontwerper Thierry Mugler, die speciaal voor Heidi Klum de onderstaande jurk ontwierp. We zijn hier niet echt van het beschrijven van lichaamsdelen, dat vinden we niet chique. Maar laten we voorzichtigjes zeggen dat haar decolleté hierin goed naar voren komt.

De jurk komt uit de 1998 Couture Collection en hierin is Heid Klum te zien als presentatrice van een nieuw seizoen Germany’s Next Topmodel. Sinds 2006, de eerste jaargang in Duitsland, is presenteert het Duitse topmodel dit programma.

Goede foto’s op Instagram

We steken niet onder stoelen of banken dat we fan zijn van Heidi Klum. Alleen al vanwege haar jaarlijkse Halloween-outfits en rode loper-performances. Op Instagram is ze een open boek en deelt ze alles. Een compilatie.

Jeugdcrushes die pronken met hun decolleté

Duidelijk, age ain’t nothing but a number. En zoals gezegd zijn er naast Heidi Klum meer jeugdcrushes van ons die nog altijd hun decolleté en curves durven te showen. Bekijk meer van de heldinnen Jennifer Lopez, Halle Berry, Jennifer Aniston, Shakira, Claudia Schiffer en Salma Hayek. Tegen alle overige veertigplussers zouden we zeggen: join the club!

🎬 Check ook: Het Nederlandse model Cindy Kimberly meet zich nu al met Doutzen Kroes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heidi Klum laat de wereld zien dat 47 het nieuwe 27 is
Sluiten