Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 30 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Camper occasions: drie gave campers die klaar zijn voor een roadtrip

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Peugeot J7 1978 (prijs: 10.950,- euro)

Moeders mooiste is het in ieder geval niet, maar je maakt gegarandeerd de blits op Lowlands met deze retro Peugeot. Het mooie aan de Franse vrijheidsstrijder is dat hij nog volledig origineel is. Van de lak en stoelen tot aan het camper interieur, alles stamt uit 1978 en is perfect in orde. De brandweerrode retro Peugeot heeft alles wat je maar nodig hebt: bed, kleine keuken, tafel, badkamer, luifels en een goed lopende motor met maar 92.616 kilometers! Dit is de camper voor de echte retro liefhebber en wanneer je hem goed onderhoudt, wordt de Fransman alleen maar meer geld waard. Meer info, vind je hier.

Amerikaanse Winnebago camper (prijs: 25.000,- euro)

Voor de echte ‘Murica lovers’ hebben we ook een gave camper gevonden. Wil je roadtrippen in Amerikaanse sferen? Dan is deze Winnebago camper jouw ideale roadtrip partner. De Amerikaan ziet er eigenlijk uit zoals alle andere grote Amerikaanse campers. Enorm groot, robuuste wielen en een ruim camper interieur. Je hebt de beschikking over een groot bed, flinke tafel, ruime keuken en een badkamer. Onder de motorkap ligt een flinke 7.3 liter V8 turbo diesel. Vanwege zijn lengte heb je wel een groot rijbewijs nodig om dit beest van een camper te besturen. Meer info over de Amerikaan, vind je hier.

Volkswagen T5 (prijs: 29.250,- euro)

We sluiten af met een hele dikke Volkswagen T5 camper. De T5 is in 2013 uit de fabriek gerold en is sindsdien goed onderhouden! De Volkswagen heeft geen beschadigingen en is ziet er strak uit! Ook het interieur is heel erg netjes, leren stoelen met mooie details, strakke keuken en een ruime daktent voor twee personen. Daarnaast heeft de T5 een gunstige kilometerstand van 162.000 kilometer en een hele scherpe prijs voor een Volkswagen T5, de dikke camper met vele opties kost nu maar 29.250,- euro. Meer info, vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.