Redactie
Redactie Human Interest 28 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

9 vrouwen vertellen waarom ze gek zijn op pijpen

Noem het afzuigen, blazen, buizen, fellatio, fluiten, zuigen of gewoon ordinair pijpen. Mannen vinden het zalig, maar hoe zit dat met de dames van wie we het verlangen? Niet alle vrouwen houden van de daad, maar waarom zijn sommige vrouwen er zo gek op? We stelden ze de vraag op het forum waar je antwoord kunt vinden op al je vragen: Reddit. 

“Ik hou ervan om een man te plezieren. Ik hou van een mannelijke kreun als resultaat. Ik hou ervan om controle te hebben over zijn genot. Ik hou van het gevoel om hem te laten ontspannen en mij te vertrouwen. Ik hou van het gevoel wanneer hij meer en meer opgewonden raakt. Ik hou van het intieme gevoel dat het oplevert.”

Pijpen als ultieme ontspanning voor hem

“Hem teasen, zorgen dat hij het zó graag wil – de behoefte zien in zijn ogen. De eerste kreun wanneer ik met hem aan de slag ga. De manier waarop hij meebeweegt met zijn heupen zonder na te denken, de manier waarop hij in extase raakt. Het gevoel van zijn hand op mijn gezicht of in mijn haar en de manier waarop zijn grip versterkt op het moment dat z’n genot stijgt. De zachte kreet zodra ik hem verras met een speciale techniek. Ik ben er allemaal gek op.”

“Ik hou ervan om orale seks te ontvangen. Het zou oneerlijk van mij zijn om te denken dat ik het wel mag ontvangen, zonder dat ik het met dezelfde enthousiasme aan hem geef.”

“Ik heb tijdens de daad van het pijpen het gevoel dat ik controle heb, maar ik vind het vooral aangenaam om hem te pleasen. Mijn vriend werkt hard, 60 uur per week, dus hij is vaak uitgeput zodra ‘ie thuiskomt. Door zijn harde werk, kunnen wij een aangenaam leven leiden. Vaak is hij te moe voor seks, maar een goede blow job helpt hem ontspannen en houdt zijn stressniveau laag. Soms gaat het over een in vrijpartij, maar vaak ook niet. Dat is oké. Het hoort bij deze fase in ons leven.”

Een fascinerend apparaat

“Ik doe het omdat ik mijn man blij wil maken. Ik voel geen enkele behoefte om hetzelfde te doen bij andere mannen, maar bij hem zou ik het de hele dag kunnen doen. Een van de belangrijkste reden is dat ik gek ben op zijn penis (en ook op hem als persoon, uiteraard). Een pik is een fascinerend apparaat. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik kan er oprecht van genieten om ‘m in mijn mond te hebben.”

“Het is simpelweg heerlijk om te doen! Ik geniet van zijn genot. Het gevoel wanneer hij groeit in mijn mond, en ik de bron ben van zijn genot, maakt mij intens geil.”

“Ik pijp graag. Niet omdat ik van de daad zelf hou, maar wel van de controle die ik heb over zijn seksuele genot. Al is  het maar voor even, want buiten het moment van orale seks om kan ik juist genieten van een dominante man.”

Pijpen is iets magisch

“Ik heb altijd genoten van het geven van een blow job. Sterker nog: ik kijk alleen naar porno waarin orale seks de hoofdrol speelt. Als ik aan seks denk, denk ik aan het geven van een blow job. En als we seks hebben, heb ik constant zin om hem weer te pijpen. Het is min of meer mijn nummer één behoefte in de slaapkamer. Lichtelijk teasen en vervolgens hard tekeer gaan, is mijn favoriete aanpak.”

“Ik heb de diepgewortelde behoefte om constant de beste te zijn in alles. Dat is me gelukt als het aankomt op pijpen. Althans, dat begreep ik van de partners die ik heb gehad. Ik word opgewonden van de geluiden die hij maakt en te weten dat ik zorg dat hij zich goed voelt. Buiten dat gebeurt er iets speciaals zodra je het meest kwetsbare deel van een man onder handen neemt. Het heeft iets magisch.”

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.