Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 14 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Camper Occasions: 3 betaalbare oldtimer campers

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Renault Estaffete 1000 (prijs 6.500,- euro)

Deze Franse vrijheidsstrijder uit 1972 is klaar voor avontuur. Het is weer eens wat anders dan een iconische Volkswagen T1, deze excentrieke Franse jongen is net zo gaaf. De oldtimer ziet er van binnen en van buiten nog perfect uit. De Renault heeft geen lelijke plekken op de lak en is motorisch nog volledig in orde. De motor is recent onderhouden en hierdoor heb je een APK tot 2020. Op een leuke en bijzondere manier de Franse kust afrijden gaat geheid lukken met deze jongen. Meer informatie, vind je hier.

Volkswagen 70X0B Westfalia (prijs 7.950,- euro)

Van een excentrieke Renault gaan we door naar een kampeerveteraan. We hebben een hele toffe Volkswagen 70XOB Westfalia camper uit 1990 voor je gevonden. Deze camper heeft alles. Je kan er met vier personen in slapen, twee boven en twee beneden. Daarnaast heeft de mooie Westfalia een keuken en gasfornuis, ideaal toch? Ondanks de flinke kilometerstand van 389.152 kilometers is de VW nog goed in orde en zijn er geen motorische problemen. Heel veel camper voor je geld waar je niets aan hoeft te doen, starten en wegrijden. Meer informatie over de camper vind je hier.

Ford Transit camper (prijs 4.500,- euro)

Een retro camper met weinig kilometers en dat voor een scherpe prijs. Deze leuke Ford Transit uit 1980 is jouw ideale vakantievriend. De toffe Transit ziet er geweldig uit, zowel buiten als van binnen en is recent grondig onderhouden. Deze jongen is helemaal klaar voor avontuur. Wat eigenlijk het mooie is aan de camper is dat hij nog jaren de wijde wereld in kan. De Ford heeft maar 89.055 kilometer op de teller staan. Dat is eigenlijk helemaal niets voor een camper uit 1980. Een scherpe deal waar je nog jaren plezier van kan hebben. Meer informatie over de camper vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.