Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 12 nov 2018
Leestijd: 6 minuten

Trio’s: 6 vrouwen vertellen over hun intense ervaringen

Voor je al wilde fantasieën gaat ontwikkelen over de droom van (bijna) elke man, lees eerst even deze ervaringen van anderen. Zes vrouwen werden ondervraagd over hun ervaringen met trioseks. De antwoorden zijn ronduit bevredigend.

MVV of MMV? – Britt, 28 jaar

In mijn geval was het mvv, een jongen en twee meisjes, ze waren getrouwd en ik was met beiden goed bevriend. We hadden er al meerdere keren over gesproken, maar hebben het nooit echt gedaan. De nacht dat het gebeurde, waren we allemaal aan het drinken met meerdere vrienden en op de een of andere manier in de slaapkamer terechtgekomen. Ikzelf en het andere meisje droegen onesies en hij kleedde ons uit en begon ons te kussen. Hij begon eerst seks met mij te hebben en toen met haar. Ik was er altijd al een beetje huiverig voor om het initiatief te nemen, juist omdat ze getrouwd zijn.

Op een gegeven moment ging ik op haar af terwijl hij me doggy style nam. Later draaiden we de rollen om en nam hij haar van achteren, zodat ze mij heerlijk oraal kon bevredigen. We zaten op een gegeven moment bijna tegelijkertijd op zijn gezicht. Die ervaring vond ik superpositief en eigenlijk voelde het heel natuurlijk. De volgende dag was er dus ook helemaal niets vreemds aan.

De swingersclub – Lizzy, 27

Een vriend van me had het geweldige idee om een swingersclub te bezoeken. Hij was er al eerder geweest en ik was nieuwsgierig, dus ik ging mee. Aanvankelijk hadden we seks in een privékamer, gewoon om de spanning weg te seksen zullen we maar zeggen (het was onze eerste keer dat we ergens anders samen seks hadden). Daarna bekeken we andere paren in privékamers. We vonden een stel dat ons lieten kijken. Mijn vriend was aan en ik had er echt zin in. Heel brutaal vroeg ik: ‘Kan ik mee spelen?’ Het antwoord was positief.

Het meisje was schattig en ik vroeg haar of het goed zou komen als ik haar aanraakte. Ze vond het prima en ik deed mijn ding. Ze ging verder met haar man en ik begon me op haar te focussen. Ik streelde haar borsten, maar ze waren niet te groot dus ik verloor de interesse en ging al gauw een stukje lager. Op dit punt was het voor mij de keuze: doorgaan of niet. Als snel besloot ik haar te gaan beffen. Het volgende dat ik me kan herinneren is dat mijn vriend me van achteren nam. Voor ons was dat een interessante start van de nacht….

Een heet backpackers avontuur – Petra, 23

Ik was op mijn eenentwintigste aan het backpacken en begon aan mijn reis in Lissabon, Portugal. De eerste nacht in mijn hostel sloot ik vriendschap met drie Australische jongens, hun warme accenten deden mij direct welkom voelen. ‘s Nachts had ik direct een connectie met twee van hen, John en Steve. We dronken goedkoop bier, genoten van de gratis sangria en besloten op kroegentocht te gaan. Aangekomen bij de laatste bar begonnen John en ik te zoen. Toen, vijf minuten later, draaide hij me om waar ik Steve zag, waar ik hetzelfde mee deed. Toen wisten we allemaal wat er ging gebeuren en we haastten ons terug naar het hostel. De hele tijd dacht ik alleen maar aan het moment: ‘Dit is perfect, twee hete Aussies die ik waarschijnlijk nooit meer zal zien, laten we dit doen!’

We keerden terug naar het hostel, liepen recht naar de badkamer en begonnen onder de douche, waar ik me bukte en John me van achteren pakte terwijl Steve voor me stond. Allemaal kletsnat geworden van het douchen (en meer) verhuisden we naar een bank in het midden van de kamer. John en Phil wisselden om beurten van positie terwijl ik op de bank lag. We hebben de badkamer compleet vernield, overal lag water, overal kletsnatte kleding en de bank bewoog van de ene naar de andere kant van de kamer. De  volgende ochtend werden we allemaal wakker met een gevoel van voldoening, maar tegelijkertijd was ik me er heel bewust van dat ik ze nooit meer zou zien.

Niets bleek minder waar: een paar weken later kwam ik ze tegen in Lagos, bij een bushalte. Gelukkig was het geen ongemakkelijke ontmoeting. Ik heb ze sindsdien niet meer gezien en daar wil ik het bij houden. Het was een gedenkwaardige eerste nacht in Portugal en nu is het gewoon een geweldig verhaal om aan de boeken toe te voegen.

Trio via Tinder – Lisanne, 22

Ik sprak met een jongen op Tinder, we wisselden nummers uit en begonnen te praten. Ik regelde dat hij naar zijn huis ging, gewoon ‘Netflix and chill’-stijl en zijn al even aantrekkelijke huisgenoot kwam toevallig net binnen. Iedereen lachte en een paar drankjes later belandden we allemaal in een van de kamers. Ze trokken om beurten mijn kleren uit, terwijl ik ze allebei om beurten uitkleedde. Ze hadden seks met me terwijl ik de ander een pijpbeurt gaf. Het was behoorlijk intens. Ik bleef slapen in het bed bij mijn Tinder-date met wie ik oorspronkelijk binnen was gekomen en had daarna ook nog wat extra plezier met hem.⚡️Meer verhalen over Tinder-dates? Check hier alle verhalen die we hebben verzameld. ⚡️

Ierse jongens – Yara, 26

Ik studeerde in het buitenland, in Ierland, en ik was op een zaterdagavond in een bar blijven hangen. Ik had zo ontzettend veel zin om te drinken, dat ik een fles wodka uit de bar stal en ermee begon rond te lopen. Nadat ik de uitsmijter had gesmeekt om mij te laten blijven, begon een echt super knappe Ierse jonge tegen me te praten en me te versieren. Zijn andere vriend kwam er ook bij en begon ook te flirten. Gezien de enige persoon met wie ik die avond in de bar was gearriveerd een lesbienne was, had ik deze beide mannen geheel voor mijzelf. Ik vroeg ze allebei om terug te gaan naar mijn appartement.

Tijdens de wandeling vroeg ik of ze wilden neuken. We waren het al snel erover eens dat dit de perfecte afsluiting van een perfecte avond zou zijn. Ik heb met beiden heerlijke seks gehad. Ze letten niet op elkaar: de een was in mij terwijl ik de andere een pijpbeurt gaf. Ze sloegen mij zeker niet over en beminden mij overal en op alle mogelijke manieren. Ik zei dat ze moesten stoppen nadat ze beiden waren klaargekomen, omdat ik naar de wc moest. Toen ik terugkwam in mijn slaapkamer, waren ze allebei verdwenen. Opgelucht sliep ik als een baby. Nooit meer op deze manier, maar geil was het wel.

8 Insane Threesome Confessions That Are Almost Too Wild to Believe

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.