Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 15 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Droom occasion: de ideale gezinsauto, een hele brute Audi SQ7

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wilt rijden.

Een stijlvolle gezinsauto is voor veel mannen belangrijk. Je wil uiteraard niet aankomen rijden in een oude Opel Zafira of Citroën Picasso uit het jaar 2000. Ben je op zoek naar een dikke gezinsauto? Zoek dan niet verder wij hebben een hele gave Audi SQ7 voor gevonden zodat jij je kids in stijl naar school kan brengen.

Audi SQ7 4.0 TDI QUATTRO PRO LINE

Uitstraling, design, power en veel ruimte. Zo kun je deze exquise Audi omschrijven. De dikke SQ7 ziet er natuurlijk fantastisch uit. Een mooie mysterieuze zwarte kleur wat zelfs in de logo’s is verwerkt. Geblindeerde ruiten en puike lichten. Om de looks af te maken heeft de dikke Audi prachtige 22-inch sterdesign velgen. Een brute gezinsbak met killer looks.

Wanneer je de deuren opent van deze imposante Audi vallen er twee dingen op. Als eerste zijn de sportstoelen zowel voor als achter een genot voor het oog en ontzettend comfortabel. De prachtige witte stiksels vallen op en geven de stoelen een strak design. Als tweede is het dashboard van de Duitse bolide ontzettend strak. Niet heel uitgebreid maar strakke kleuren en een mooi design.

Bose audio en veel pk’s

Kan het dan nog gekker? jazeker. Audi slaat de muziekliefhebbers niet over. In de SQ7 ligt een heerlijke Bose geluidsinstallatie zodat je je favoriete plaatjes heerlijk helder kan draaien.

Zijn familie bakken saai? Deze auto zeker niet. De brute SQ7 heeft een hele fijne achtcilinder quattro met maar liefst 436 trappelende paardjes, puur rijgenot gegarandeerd. Kortom, een geweldige (familie)auto met strak design, veel ruimte en heel veel pk’s.

Wil je deze bolide meenemen, dan ben je 109.500,- euro lichter. Wij hebben dat bedrag in ieder geval niet en gaan verder zoeken. Mocht jij wel geïnteresseerd zijn of gewoon nog meer willen weten en zien van deze auto, dan moet je bij Hoefnagels zijn. Zij hebben hem in de showroom staan en hier vind je alle informatie over deze Audi SQ7 4.0 TDI QUATTRO PRO LINE

Meer tweedehands auto’s

Misschien gaat dit hem qua prijs niet helemaal worden, maar misschien hebben we wat anders voor je. Voor alle andere toffe occasions kun je hier terecht bij onze wekelijkse rubriek Manners Occasions. Daar ga je zeker de tweedehands auto van je dromen vinden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.