Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 1 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Intussen in Utopia: Brooke Valentine speelt Duck Hunt op Nintendo 8-bit

Zangeres Brooke Valentine is een van de beroemde ambassadeurs van Savage x Fenty, het lingeriemerk van Rihanna. Een nieuwe shoot verdient wel even de aandacht. Hier heeft een Nintendo 8-bit met Duck Hunt-pistool een behoorlijke bijrol. En daarvan worden wij hier op de redactie minstens even opgewonden als van een mooie vrouw in lingerie. Tja, iedere gek zijn gebrek.

Het is in ieder geval een scène uit een jongensdroom over de ideale wereld. Een vrouw in lingerie die een Nintendo 8-bit komt brengen en Duck Hunt komt spelen.

Brooke Valentine en een Nintendo 8-bit

Kanesha Nichole Brookes, vooral bekend als Brooke Valentine, is een zangeres en model uit de Verenigde Staten. Ze is als zangeres bekend van de albums Chain Letter (2005), Physical Education (2009) en Love Letters (2013). Maar tegenwoordig doet ze vooral modellenwerk. En dan is ze het meest te zien in de lingerie van Savage x Fenty.

Noem ons gerust puberaal, maar de bovenstaande foto’s met de Nintendo 8-bit vinden wij intrigerend. Net als al deze andere ambassadeurs voor de lingerie van Rihanna overigens.

Meer werk voor Savage x Fenty

De utopische fotoshoot met een Nintendo 8-bit en Duck Hunt-pistool is zeker niet het eerste werk van Brooke Valentine in de lingerie van Savage x Fenty. Een compilatie van het laatste werk van de 38-jarige zangeres. In veel andere shoots hangt ook een prettige 80’s vibe.

Miljardair door lingerie en make-up

Rihanna was ooit ook een zangeres, en op papier nog steeds. Maar tegenwoordig is ze nog bekender als lingerie-godin en topondernemer, met een sterke boodschap. Naast Savage x Fenty heeft ze ook nog beautymerk Fenty Beauty, en die bedrijven leggen haar geen windeieren. Lees en bekijk hier meer. Oh ja, Brooke Valentine is ook te volgen op TikTok.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.