Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 7 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoe Britney Spears haar vrijheid viert en daarover niets wil horen

Britney Spears is sinds oktober verlost van haar vader. En dat viert ze doorgaans met naaktfoto’s. Nu ook weer, en daar wil ze niets of niemand over horen.

Een rechter in Los Angeles oordeelde vorig jaar dat Jamie Spears na dertien jaar niets meer te zeggen heeft over het leven van zijn dochter. Sinds een mentale inzinking in 2008 stond Britney Spears onder curatele, en had hij zeggenschap over haar geld, leefomstandigheden en gezondheid. En daar maakte hij volgens zijn dochter en heel veel anderen nogal misbruik van. Nu moet hij met lede ogen aanzien hoe zijn dochter, ooit de allergrootste ster in de muziekwereld, haar vrijheid viert.

Britney Spears wil niets horen over haar naaktfoto’s

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) meldt dat Britney Spears weer uit de is kleren gegaan voor een aantal kiekjes op Instagram. Op feedback op de foto’s zit de zangeres niet te wachten; ze heeft de comments uitgeschakeld. Zouden meer mensen moeten doen. Nee, zou eigenlijk iedereen moeten doen. Zou heel wat ellende op social media schelen. Maar we dwalen af.

De 40-jarige deelde twee foto’s waarop ze alleen een paar witte kousen draagt. Ze schrijft daarbij dat haar ‘vrije vrouw energie’ nog nooit zo goed heeft gevoeld. Daarmee verwijst ze uiteraard naar het einde van de curatele waar ze dertien jaar onder stond. Dit najaar werd die na een langlopende rechtszaak opgeheven. Niet lang daarna deelde Britney Spears een kunstwerk van Mark Ryden en een kort filmpje waarin ze een nieuwe bikini liet zien. Ook op die posts kunnen haar ruim 38 miljoen volgers niet reageren. Even daarvoor deelde ze ook al naaktfoto’s, waarop mensen wel konden reageren.

Ach ja, wie zijn wij ook om te oordelen over iemands manier van vrijheid vieren. Waarom wel op Woodstock en niet op Instagram? Lees hier meer over inhaker van Netflix op Britney Spears.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.