Stijn Kuster
Stijn Kuster Auto's 27 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Het wagenpark van Conor McGregor: peperdure auto’s én boten

UFC-icoon Conor McGregor heeft behoorlijk veel verdiend in zijn carrière en dit toont hij maar al te graag. Hij heeft dure horloges, een exorbitante levensstijl en een mooi water- en wagenpark vol luxe auto’s en dure boten.

Het vermogen van Conor McGregor wordt geschat op zo’n 200 miljoen dollar. Dit heeft de Ierse legende niet bereikt door op de bank te zitten, maar door keihard te trainen en meerdere kampioenschappen binnen te slepen.

Het water- en wagenpark van Conor McGregor

Naast veel trainen en hard werken, geniet Conor McGregor van het leven. Geheel op zijn manier. Hier hoort een water- en wagenpark bij met bizarre boten en prijzige auto’s.

1. Drie Lamborghini’s (waaronder één boot)

Conor McGregor heeft zoveel auto’s dat we zijn wagenpark in eerste instantie per merk categoriseren. Om te beginnen bezit hij een Lamborghini Urus, een Huracán en een Aventador. Hoewel menigeen droomt van zo’n collectie, zijn de SUV en sportwagen niet eens de bijzonderste voertuigen die de MMA-vechter bezit.

Wagenpark Conor McGregor, auto's, boten
(Afbeelding: Lamborghini)
lamborghini urus, snelste, suv, ter wereld, 2019
Lamborghini Urus (Afbeelding: Lamborghini)
Lamborghini Huracán van de Paus te koop
Lamborghini Huracán (Afbeelding: Lamborghini)

De Ier heeft een 19 meter lange speedboot van Tecnomar, die geïnspireerd is op de Lamborghini Sián FKP 37. Met twee V12-motoren is de boot goed voor 4000 pk en een topsnelheid van 112 kilometer per uur.

2. Drie Rolls-Royces

Conor McGregor kiest niet alleen voor bruut geweld. Om in klasse voor te komen rijden, en onderweg in alle rust te kunnen genieten van een glaasje bubbels, heeft hij meerdere auto’s van het merk Rolls-Royce in zijn wagenpark.

Wagenpark Conor McGregor, auto's, boten
Rolls-Royce Ghost (Afbeelding: Rolls-Royce)

Zo heeft hij een Phantom Drophead, een Dawn en een Ghost. De Drophead is de cabrioletversie van de ‘normale’ Phantom en heeft een 6.8 liter V12 onder de motorkap. Hierdoor zoeft de luxebolide in minder dan 5,9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid is begrensd op 240 kilometer per uur.

3. Bentley Continental GT Convertible

De Bentley Continental GT wordt wel eens een typische ‘voetballersauto’ genoemd. Maar MMA-vechter Conor McGregor bezit er ook een. Hij heeft de snelste versie met een cabriodak.

Wagenpark Conor McGregor, auto's, boten
(Afbeelding: Bentley)

Ook deze bolide heeft een twaalfcilinder aan boord, in dit geval met 6.0 liter aan slagvolume. Van 0 naar 100 kilometer per uur sprint de auto in minder dan 3,7 seconden. De topsnelheid ligt op 335 kilometer per uur.

4. McLaren 12C

Als Conor McGregor echt even van snelheid wil genieten, dan haalt hij de McLaren 12C uit zijn garage. Dit is immers een van de sportiefste auto’s uit zijn wagenpark.

McLaren 12C
McLaren 12C (Afbeelding: Wheelsage))

Onder de motorkap – achter de voorstoelen – ligt een 3.8 liter V8 die goed is voor 625 pk. De nul-naar-honderd-sprint verslindt het model in 3,3 seconden, waarna het versnellen pas bij 329 kilometer per uur stopt.

5. BMW i8 Coupe

Conor McGregor heeft niet enkel extreme benzineslurpers in zijn wagenpark. Er staat in zijn garage ook een BMW aan de lader: de i8.

BMW i8 Coupe
(Afbeelding: Wheelsage)

De Duitse hybride heeft een elektromotor en een 1.5 liter driecilinder. Hiermee levert de aandrijflijn 362 pk en 570 Nm aan koppel. Vanuit stilstand sprint de Bimmer in 4,4 seconden naar de 100 kilometer per uur. De topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur.

6. Ferrari 488 GTB

Hoewel zo’n i8 bijzonder snel is, zal de hybride je nooit de beleving geven als een echte Ferrari doet. Daarom heeft Conor McGregor ook een 488 GTB in zijn wagenpark.

Ferrari 488 GTB
(Afbeelding: Wheelsage)

De 3.9 liter V8 levert een vermogen van 670 pk. Hiermee legt-ie de standaard sprint in 3 seconden af en haalt de Italiaan een topsnelheid van 330 kilometer per uur.

7. Cadillac Escalade

Van een heel andere gewichtsklasse is de Cadillac Escalade. Het is een van de meest imposante auto’s die je kan kopen.

Cadillac Escalade
Caddilac Escalade. (Afbeelding: Wheelsage)

De meer dan 5 meter lange Amerikaan heeft een 6.2 liter V8 die goed is voor 420 pk. In iets meer dan 6 tellen sprint je met de mastodont vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur. De topsnelheid bedraagt net geen 210 kilometer per uur.

8. Range Rover Vogue

Een andere grote auto die je vindt in het wagenpark van Conor McGregor is een Range Rover Voque. De Brit heeft een 3.0 liter V6 in de neus liggen.

Range Rover Voque
(Afbeelding: Wheelsage)

De krachtbron levert 275 pk en zorgt voor een nul-naar-honderd-tijd van 7,9 seconden. De topsnelheid van de auto in McGregors wagenpark ligt op 209 kilometer per uur.

9. Nog een boot van Conor McGregor: Prestige 750

Naast zijn Lamborghini-jacht heeft Conor McGregor ook een Prestige 750. De boot is meer dan 22,5 meter lang en heeft meer luxe aan boord dan menig appartement op de Amsterdamse Zuidas.

Prestige 750 yacht
(Afbeelding: Prestige)

De boot wordt aangedreven door twee V8 motoren van MAN. De twee dieselverstokers zijn samen goed voor 1200 pk.

De auto’s van Rico Verhoeven

Niet alleen Conor McGregor heeft als vechtersbaas een mooi wagenpark, ook zijn zwaargewicht-collega Rico Verhoeven heeft luxe auto’s. Neem hier een kijkje in de garage van Rico Verhoeven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.