Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé en Jay-Z stelen de show met zeldzame rode loper-verschijning

Beyoncé en Jay-Z verschijnen niet vaak meer op een rode loper, en al helemaal niet samen. Maar als ze dat dan doen, dan stelen ze direct ook de show. Het stel gaf afgelopen zaterdag acte de presence tijdens het WACO Wearable Art Gala 2022 in Santa Monica.

Het evenement was voor een speciaal doel, mede opgericht door de moeder van de zangeres, Tina Knowles-Lawson, om geld in te zamelen voor het jeugdmentorschapsprogramma van het WACO Theater Center. Dit jaar stond het thema ‘Harlem Nights’ in het teken van mode tussen 1920 en 1950.

Beyoncé en Jay-Z op de rode loper

Beyoncé is normaal gesproken niet iemand voor een rode loper en geeft er de voorkeur aan zich uit te dossen voor een intiemere setting. Herinner je de Golden Globes van 2020 nog, waar ze samen met Jay-Z lekker zat te tafelen? Goed, voor haar moeder maakte ze nu natuurlijk een uitzondering. Swipe alvast door de foto, en let ook op dat extreem coole haar van Jay-Z.

Beyoncé verscheen op de rode loper van het het WACO Wearable Art Gala in een custom Gucci-jurk om je vingers bij af te likken. Voor de dames wat extra informatie: de oorbellen zijn van Lorraine Schwartz, het tasje van Dolce & Gabbana. Haar man Jay-Z zag er klassiek uit in een double-breasted tuxedo van fluweel. Heerlijk contrasterend met zijn dreads.

Sterren tijdens het het WACO Wearable Art Gala

Naast Beyoncé en Jay-Z verscheen er nog een aantal sterren op de rode loper van het WACO Wearable Art Gala in Santa Monica. Een compilatie.

Kelly Rowland

Halle Bailey

Bekijk ook Halle Baily als Ariel in de live-action versie van De Kleine Zeemeermin.

Magic Johnson

Chloe Bailey

Jay-Z

Naast haar zeldzame performance op de rode loper deed Beyoncé ook een aankondiging. Ga maar vast sparen, want er komt een Renaissance Tour! Check ook onze fotoreportage van International Beyoncé Day in Club Nyx te Amsterdam.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.