Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 1 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Drie betaalbare noise-cancelling koptelefoons, van JBL tot Roseland

Of het nou is om het feestgedreun binnen of buiten te houden, noise-cancelling koptelefoons zijn onontbeerlijk in ons hedendaags muzikaal arsenaal. Dit zijn twee spotgoedkope exemplaren uit de schappen van je twee favoriete discount-ketens, Action en Lidl. Maar topmerk JBL zit tegenwoordig in het kielzog, als het om budget gaat.

Met alleen een Action en een Lidl om de hoek van onze redactie, hebben we de oplopende inflatie nauwelijks gevoeld. Een betaalbare beamer hier, een espressomachine met korting daar; ons rijkgevulde kantoor is inmiddels tot een speelplaats voor prijsjagers omgetoverd. Veel cooler dan dat dure spul.

Betaalbare noise-cancelling koptelefoons

Maar om juichende en tierende collega’s niet van plezier te willen ontzien op onze retro arcade-kast, moesten we wel op zoek gaan naar een degelijke noise-cancelling koptelefoon. En het liefst eentje die naast ongewenst lawaai, ook het leed van onze portefeuille verzacht.

Roseland RH-300 bij Action

rosewood, action, betaalbaar, noise-cancelling, koptelefoon, bluetooth
(Afbeelding: Action)

Werkelijk waar: deze spotgoedkope noise-cancelling koptelefoon van de Action is steengoed, vertelt ondergetekende uit eigen ervaring. Keiharde muziek of de fluweelzachte stem van een podcast-presentator? De Rosewood RH-300 levert uitstekende kwaliteit van geluid. Door een vergeetachtige maandagochtend in de trein hebben we dit pareltje zelfs twee keer aangeschaft. Achttien uur lang muziek, in slechts een uurtje opgeladen en indien de batterij toch leeg is, krijg je er ook een aux-kabel bij. Voor deze prijs? Tien op tien, stuur maar een een dozijn of twee onze kant op.

Prijs: 19,95 euro

Silvercrest Bluetooth koptelefoon bij Lildl

betaalbaar, noise-cancelling koptelefoon, action, lidl, silvercrest
(Afbeelding: Lidl)

Als alternatief kun je deze draadloze koptelefoon bij de Lidl halen. Wel iets duurder, maar nog altijd zeer betaalbaar. Maar wacht nog even, de onderstaande JBL is slechts een tientje duurder. Als je dan toch voor een budgetketen gaat, tippen wij de Action.

Prijs: 59,99 euro

JBL Tune 660 Noise-cancelling koptelefoon

noise-cancelling koptelefoon, betaalbaar, action, lidl, goedkoop, JBL
(Afbeelding: JBL)

Als we dan toch even snuisteren in een hoger prijssegment, komen we al snel uit bij de Tune 660NC van JBL. En het mag ietsje meer kosten aangezien de batterij maar liefst 44 uren meegaat met noise-cancelling technologie aan en 55 uur zonder. Bovendien kun je er meteen 2 uren muziek op afspelen als je de accu slechts 5 minuten hebt opgeladen.

Prijs: 69 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.