Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 15 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Action dropt retro arcade-kast met Street Fighter II voor spotprijs

Je favoriete discount-winkelketen stapt de boksring in van de competitieve game-wereld. Met een welgemikte stoot van een deal onthult Action een retro arcade-kast waarmee je de beste prijsvechter wordt in Street Fighter II.

Vergeet de goedkope smartwatch en die refurbished laptop van een topmerk. Steengoede deals stuk voor stuk natuurlijk. Maar we slaan moderne technologie eventjes KO en gaan helemaal retro met de arcade-kast van Action.

Hadden we gezegd dat je er Street Fighter II op kon spelen, de beste game uit de legendarische vechtreeks van Capcom? Sorry, dat was een precies getimede schijnbeweging. Je kan maar liefst drie versies uitkiezen om thuis op te trainen: Street Fighter II: Champion Edition, Super Street Fighter II: The New Challengers of Super Street Fighter II.

De retro arcade-kast van Action

Lig je al omver? Wacht tot je de prijs ziet. Bovendien staat de retro arcade-kast van Action allesbehalve verkeerd in je nieuwe thuisgym die je voor minder dan 300 euro hebt samengesteld. Als je het optillen van de arcade-kast van 26 kilo daarenboven nog eens toevoegt aan jouw work-out, kweek je in no-time de spieren van een eindbaas.

retro, arcade-kast, action
(Afbeelding: Action)

En na het bloed, zweet en de tranen van de trainingssessie, kun je jouw fitnessmaatje nog meer pijn aandoen op Street Fighter II. Of je kunt natuurlijk ook alleen tegen de computer spelen om alle virtuele moves eerst onder de knie te krijgen.

Street Fighter II in high-res

Dankzij de originele illustraties van de game en een full-color en hi-res display blijf je gewoon net zo lang gamen als je wil. Het is net als een speelhal in Stranger Things, maar dan zonder monsters of muntjes.

(Afbeelding: Action)

De arcade-kast is van het merk Arcade1 Up. Maar momenteel hebben ze dit retro-pareltje niet in de eigen catalogus staan en kosten andere exemplaren een stuk meer. Dan richt je het vizier maar beter op de webshop van de Action. Daar slaat de winkelketen je om de oren met een knallende prijs van 249,99 euro. Round 1, Fight!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.