Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 4 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

3 betaalbare custom bikes vanaf 2.900, inclusief een BMW R100

Het wekelijkse trio aan brute en betaalbare custom bikes staat weer voor je klaar. De goedkoopste van het stel is een Suzuki, die je al voor 2.900 euro op de kopt tikt.

Heb jij nog geen tweewieler tussen je benen voor het motorseizoen, dat al volop gaande is? Geen zorgen. We hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden om daar verandering in te brengen. Deze week heb je de keuze uit twee Japanners en een Duitser. Check deze Honda’s en de stoere BMW.

1. Honda CX500 uit 1981 (5.500 euro)

We trappen af met een Japanner. Deze puntgave Honda CX500 uit 1981 is vorig jaar omgebouwd tot caféracer en zoekt nu een nieuw baasje. De tank heeft een nieuwe kleur (nardo-grijs) en de motor is voorzien van een nieuw zadel, nieuwe verlichting, voetsteunen en een nieuwe lak voor de uitlaten. Daarnaast zijn de carburateurs gereinigd. Deze jongen is klaar voor nieuwe ritjes. Hij kost 5.500 euro en je gaat niet veel andere custom bikes van dit niveau voor die prijs vinden. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6.500 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

2. Suzuki GSX-F ‘Katana’ (2.900 euro)

De goedkoopste van het wekelijkse trio aan custom bikes is deze Suzuki GSX-F caféracer. De 1100cc sterke viercilinder staat garant voor een sportieve rijervaring en veel plezier. De caféracer heeft een bijzondere suède bekleding op de stijldelen, een gaaf zadel, stijlvolle verlichting en stoere uitlaten. Hij kost maar 2.900 euro. Je moet hem alleen even importeren uit Letland (kosten 200 à 300 euro). Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6.500 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

3. BMW R100 Scrambler (6.500 euro)

Ook de scrambler-liefhebbers komen deze week aan hun trekken. Hier staat namelijk een betaalbare BMW R100 voor je klaar, die twee jaar geleden is omgebouwd tot scrambler. De motor is voorzien van de klassieke BMW-kleuren, een scrambler-stuur, een nieuw zadel, nieuwe dempers met wrap en bar-end spiegels. Motorisch is de custom bike perfect, je kunt er zo op wegrijden. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6.500 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan ook deze brute exemplaren, waarvan de goedkoopste maar 5.250 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.