Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 24 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

3 unieke en betaalbare custom bikes onder de 6.000 euro

Daar zijn ze weer: de drie brute en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel is een BMW, die je al voor 4.850 euro op de kopt tikt.

Heb jij nog geen tweewieler tussen je benen voor het motorseizoen, dat al volop gaande is? Geen zorgen. We hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden om daar verandering in te brengen. Deze week heb je de keuze uit een Japanner, Italiaan en Duitser. Check deze Honda, Moto Guzzi en stoere BMW.

1. BMW R 1100 GS uit 1994 (4.850 euro)

We trappen onze wekelijkse rubriek met custom bikes traditiegetrouw af met de goedkoopste van het stel. Dat is deze avontuurlijke BMW R 1100 GS uit 1994. Deze betrouwbare all-road tourmachine is zorgvuldig omgebouwd tot caféracer. Zo is de custom voorzien van een nieuw zadel, nieuw stuur en handvatten, een nieuwe uitlaat, een lik verf en een motorische check. Hij kost 4.850 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes onder 6.000
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

2. Moto Guzzi Le Mans II uit 1980 (5.700 euro)

Door naar de Moto Guzzi Le Mans II, een unieke motor. Deze klassieke en sportieve Italiaan staat garant voor een heerlijke rijervaring. De Moto Guzzi is onlangs omgebouwd en het resultaat is een dikke naked caféracer. Hij volledig klaar voor de zomer. Wellicht wil je alleen het zadel nog vervangen. Hij kost 5.700 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes onder 6.000
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

3. Honda Goldwing GL 1100 uit 1982 (4.950 euro)

Over unieke custom bikes gesproken: je ziet het goed, dit is een Honda Goldwing caféracer. Echt een ultieme tourmachine, waar heel wat aan gesleuteld is. De custom bike is verlaagd, opnieuw gespoten in jaren 70-kleuren, voorzien van een racezadel, handgemaakte uitlaten en een motorische check. Wil jij iets origineels en betrouwbaars rijden? Dit is je kans. Hij kost je maar 4.950 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes onder 6.000
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan ook deze brute exemplaren, waarvan de goedkoopste maar 5.250 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.