Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 11 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

7 beroemde sportvrouwen die fors bijverdienen op OnlyFans

Ook beroemde sportvrouwen willen meer, meer, meer en dat is hun goed recht. Bovendien fleuren ze de wereld er alleen maar mee op. Zeven professionele sporters die nog eens extra bijverdienen op OnlyFans.

Het sociale platform OnlyFans is een zogeheten content subscription service, waarbij fans betalen om mensen te volgen. Denk aan premium video’s en foto’s die iets verder gaan dan de bikini-foto’s op Instagram. Het platform is populair in de soft-erotische industrie, maar ook onder bijvoorbeeld fitnesscoaches of muzikanten.

Professionele sportvrouwen op OnlyFans

En om een bruggetje te maken: ook professionele sportvrouwen maken gretig gebruik van deze ongecensureerde dienst. Een overzicht.

1. Liz Cambage – Basketbal

Tarief: 12,99 dollar per maand
86K Likes

Ze won met Australië brons op de Olympische Spelen in 2012, is de langste beroemdheid ooit in Playboy en is nog altijd actief in de WNBA. Liz Cambage is ook te volgen op OnlyFans. Daarvoor betaal je 12,99 dollar per maand.

2. Paige VanZant – MMA

Tarief: 9,99 dollar per maand (eerste drie dagen gratis)
54,1K Likes

Levende legende en MMA-vechter Paige VanZant (we houden van overdrijven) heeft zich vorige maand aangemeld voor OnlyFans. Ooit sloeg de Amerikaanse vechtersbazin haar concurrenten de ring uit, nu trekt ze jou de ring in. Lees en bekijk hier meer over dit absolute beest onder de beroemde sportvrouwen op de content subscription service.

3. Madelene Wright – Voetbal

Tarief: 33 dollar per maand
35K Likes

Madelene Wright werd weggestuurd bij haar voormalige voetbalclub Charlton Athletic FC vanwege een Snapchat-video met champagne achter het stuur. Het zal haar weinig gedaan hebben, want op OnlyFans verdient de Engelse madame meer dan voor haar mogelijk is in het vrouwenvoetbal.

4. Erica Fontaine – Turnen

Tarief: 10 dollar per maand (eerste 30 dagen gratis)
186K Likes

Verdienstelijk turnster Erica Fontaine was er al vroeg bij als influencer op social media. Inmiddels heeft de Amerikaanse alle schroom van zich afgegooid en is ze succesvol op OnlyFans met ongecensureerde content. Van alle beroemde sportvrouwen in dit lijstje heeft zij het meest appetijtelijke Instargam-account, durven we wel te stellen. Ze heeft ook haar eigen merk: Fontaine Fit.

5. Pearl Gonzalez – MMA

Tarief: 7,45 dollar per maand
75K Likes

We sluiten dit rijtje vrijgevochten sportvrouwen op OnlyFans af met de Amerikaanse Pearl Gonzalez. Wat zou het toch geweldig zijn om zo’n vechtersvrouw als vriendin te hebben. En dan maar hopen dat je lastig gevallen wordt door wat dronken lui in de plaatselijk shoarmazaak.

6. Tara Gins

Tarief: 12,99 dollar per maand
4,1K likes

De Belgische wielrenner en voormalig Playboy-model Tara Gins over haar debuut op OnlyFans tegen HLN: “Mijn content zal vergelijkbaar zijn met die van mijn Instagram-account, maar net een tikkeltje meer”. Lees en bekijk meer over de wielrenner.

7. Alexandra Ianculescu

Tarief: 13,99 dollar per maand
43K likes

Voormalig topschaatser Alexandra Ianculescu probeert via OnlyFans geld bij elkaar te sprokkelen om uiteindelijk als wielrenner deel te kunnen nemen tijdens de Olympische Zomerspelen. En dat doet ze met behoorlijk teasende content. Sportvrouwen in Roemenië hebben nou eenmaal minder backing van topsportorganisaties dan hun Nederlandse concurrenten.

Best betaalde beroemdheden

Lees ook wie de best betaalde beroemdheden op OnlyFans zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.