Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Adidas mikt korting op premium sneakers in najaar-sale 2023

Vorige week waren er Nike-klassiekers in de uitverkoop. Nu stunt Adidas met korting tot 50 procent op premium sneakers in de najaar-sale 2023. We lichten vijf paar schoenen uit.

Bij dit soort artikelen letten we naast stijl ook op beschikbaarheid. Alle sneakers die je voorbij ziet komen, zijn nog in een groot aantal maten beschikbaar.

Adidas-sneakers met korting in najaar-sale

De premium Adidas-sneakers met korting op een rij. Helaas geen Samba’s of Gazelles in de sale. Accepteren.

  • Response CL
  • Ozweego
  • Hyperturf
  • Oznova
  • Retropy E5 W.R.P.

Response CL

De een houdt van New Balance 990, de ander loopt liever op de Adidas Response CL. Laatstgenoemde heeft geluk, want de Duitse sneakers zijn goedkoper en nu krijg je ook nog eens 32 procent korting. Ze zijn afgeprijsd van 120 euro naar 81,60 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

adidas response cl sneakers met korting in najaar-sale 2023
Response CL (Afbeelding: Adidas)

Ozweego

Ook op de Adidas Ozweego krijg je 32 procent korting in de najaar-sale 2023. Deze populaire sneakers, geroemd om de comfortabele pasvorm, kosten nu 81,60 euro. Afgeprijsd in verschillende kleuren.

adidas ozweego sneakers met korting in najaar-sale 2023
Ozweego (Afbeelding: Adidas)

Hyperturf

Trailrunschoenen zijn tegenwoordig volledig ingeburgerd als sneakers. En die outdoor-stijl is tijdloos cool, als je het ons vraagt. De Adidas Hyperturf is zowel te dragen op straat als tijdens hikes door de natuur. In de najaar-sale afgeprijsd van 140 euro naar 84 euro.

adidas hyperturf sneakers met korting in najaar-sale 2023
Hyperturf (Afbeelding: Adidas)

Oznova

Perfecte najaarsschoenen die je overdag in het bos draagt en ‘s nachts in de technoclub. De Adidas Oznova is in de najaar-sale 2023 afgeprijsd van 140 naar 91 euro. Dan heb jij natuurlijk al berekend dat je 35 procent korting krijgt.

adidas oznova schoenen afgeprijsd
Oznova (Afbeelding: Adidas)

Retropy E5 W.R.P.

Dit soort sneakers, toegespitst op de stijl uit de beginjaren van deze eeuw, zijn populair in 2023. Deze Retropy E5 W.R.P. heeft een prettig klassieke kleurcombinatie en heerlijke fit. Je krijgt 30 procent korting in de najaar-sale. Blijft er een prijs van 98 euro over.

adidas RETROPY E5 W.R.P. sneakers met korting in najaar-sale 2023
RETROPY E5 W.R.P. (Afbeelding: Adidas)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.