Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Samba Decon

Adidas Samba is in de Lyst Index 2023 op nummer 1 geëindigd wat betreft de populairste sneakers op aarde. Je kent ze in verschillende kleuren strepen en met een bruine gumzool, maar deze Decon-editie is monochroom. Uitgevoerd in off-white leer en een iets andere pasvorm.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag de populairste stappers op aarde, maar dan met een twist.

Adidas Samba Decon

De Adidas Samba Decon heeft een iets soepelere pasvorm en lagere instap dan de OG. De platte sneakers passen perfect binnen de trend van lage (skate)schoenen en staan bij verschillende type jeans, van baggy tot wat strakker. Ook fris met blote voeten of enkelsokjes bij een korte broek.

De net uitgebrachte sneakers zijn uitgevoerd in een monochrome gebroken witte kleur leer met goudkleurige details. De gumzool heeft dezelfde kleur. Veel stijlvoller en serener ga je geen basics vinden. De Adidas Samba Decon is nu te koop voor 150 euro, ietsje duurder dan de OG.

Sneakers van gisteren: Nike Air Max Plus Drift

Zoals gezegd: iedere dag een vers paar sneakers op Manners.nl. Ben je meer van een uitgesproken Nike-schoen dan deze minimalistische Adidas-stapper? Check dan de Nike Air Max Plus Drift, die we gisteren uitlichtten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.