Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 24 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze draadloze elektrische BBQ wordt jouw favoriete zomergadget

Echte grillmeesters schilderen het beste vlees op je bord, ongeacht de barbecue. Maar die onhandige aluminium bakjes van de supermarkt mogen wat ons betreft voorgoed de vuilnisbak in gekieperd worden. En al zeker nu Action een onwijs betaalbare en draadloze elektrische BBQ in het keukenarsenaal heeft.

Vrijwel elke Manners-lezer met een tuin heeft inmiddels een grote of een kleine Kamado barbecue. Maar indien je jouw heil moet zoeken in een park, of als de portefeuille net wat te krap was; dan ben je nu ook voorzien van geroosterd genot.

Action stunt nu met draagbare elektrische BBQ

De draadloze en elektrische barbecue van Action is uiteraard geen (alternatief voor) een Green Egg. Maar ondanks het gewicht van slechts drie kilo en een snoerloze werking op vier AA-batterijen kun je er echt wel culinaire kookkunsten op vertonen. Perfect voor gezellige zomerse verzamelingen in het park of zelfs tijdens reisjes met de camper.

action, betaalbare, draagbare, draadloze, elektrische, barbecue, BBQ
(Afbeelding: Action)
action, betaalbare, draagbare, draadloze, elektrische, barbecue, BBQ
(Afbeelding: Action)

Daarnaast is het voordeel van elektrische barbecue dat je minder last hebt van rook. Dankzij het multifunctionele ontwerp en de dubbele laag kun je bovenop grillen en vanonder braden. De betaalbare BBQ van Action maakt gebruik van een unieke, olie-houtskool-scheidingsstructuur, waardoor er geen oliedruppels in aanraking komen met het houtskoolvuur. Zo worden rookwalmen voorkomen. Door de winddichte binnentank en het luchttoevoersysteem waardoor de houtskool volledig kan verbranden, komt er dus aanzienlijk minder rook vrij.

action, betaalbare, draagbare, draadloze, elektrische, barbecue, BBQ
(Afbeelding: Action)

Je krijgt een grilloppervlak van 28 centimeter in diameter en de bakplaat is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en dus geschikt voor grillen op hoge temperatuur. De gehele draadloze barbecue is ook in een handomdraai afwasbaar en de dubbele isolatiestructuur van zowel de buitenschaal als de kachel maakt van de grootste culinaire rampen een veilige onderneming.

SUMM Easy-Go nu te koop

Je haalt de SUMM Easy-Go van Action al in huis voor slechts 39,95 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.