Coen Grutters
Coen Grutters Hebbedingen 13 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Action verkoopt een elektrische step van Segway met megakorting

Altijd al rond willen zoemen op een elektrische step? Dit is je kans. Action biedt een heuse Segway-roller aan voor een belachelijk lage prijs.

Uit ervaring weten we bij Manners dat Action wel vaker stunt met technologie van alleraardigste kwaliteit. Zo schreven we eerder over betaalbare HP-laptops en een spotgoedkope smartwatch bij de budgetwinkel. Nu staat er dus een elektrische step van Segway in de etalage.

* Update: de voorraad bij de Action is inmiddels op. Voor iets meer geld is hij wel te koop bij BOL.

Action verkoopt elektrische step van Segway

Segway staat vooral bekend om zijn zelfbalancerende tweewielers die bewegen in de richting waar je naartoe leunt. Toch maakt het merk meer elektrische vervoersmiddelen. Bijvoorbeeld de Segway Ninebot KickScooter F25E II, een elektrische step die nu bij Action tegen een fikse korting wordt aangeboden.

Review: we keken films en series met de budget beamer van Action

Waar dit model bij zowel Segway zelf als bij andere winkels een prijskaartje van zo’n 460 euro of zelfs meer heeft, betaal je nu bij Action slechts 299 euro voor exact dezelfde elektrische step. Dat betekent een korting van maar liefst 35 procent. Je hoeft er overigens niet voor naar de winkel te rennen. De Segway Ninebot KickScooter F25E II staat namelijk alleen in de digitale schappen van de voordeelwinkel.

Specificaties van de Segway Ninebot KickScooter F25E II

De elektrische step van de Action haalt een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Remmen is dankzij de schijfrem op het achterwiel geen probleem. Aan boord van de Segway vind je een 275 Wh-accu waarmee je zo’n 25 kilometer ver kunt komen. De e-step laadt vervolgens in zo’n 5 uren weer helemaal op.

action elektrische step segway korting
(Afbeelding: Segway)
Action korting elektrische step Segway ninebot Kickscooter F25E II 2
(Afbeelding: Segway)

De Segway-step, die voorzien is van led-verlichting, is ook nog eens opvouwbaar en daarmee ideaal om mee te nemen naar de camping. Blijf daar wel op eigen terrein, want met de e-step van Action mag je volgens de wet niet de openbare weg op.

Sneller alternatief

Wil je oom agent niet woest maken en wel legaal over straat? Dan is de reeds onthulde Honda wellicht iets voor jou. Het is geen e-step, maar een e-scooter. Ook leuk. Bovendien gaat de Honda-EV een stuk sneller en heeft-ie ook nog eens een grotere range. Helaas mag jij hem niet hebben. Hoe dat zit, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.