Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Sneakers 15 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

10x witte sneakers voor deze lente en zomer

Het is duidelijk: de zomersneaker is wit, clean en straalt luxe uit. Naast de zojuist genoemde stijlkenmerken geldt ook dat ‘ie bijzonder eenvoudig te combineren is met de rest van je zomeroutfit. Met deze tien witte sneakers, zit je sowieso goed. 

Jack & Jones

Deze klassiekers vind je veelal op de tennisbaan. Het zijn keurige, witte schoenen zonder fratsen. Het is overigens ook een mooie budgetoptie, aangezien deze toppers slechts 59,99 euro kosten.

Witte zomer sneaker

Nike Court Royale

We blijven nog even bij de tennis-sneakers, maar verplaatsen de aandacht naar Nike. Je kan er ieder jaar weer vanuit gaan dat de sneaker-koning met een prachtig paar witte klassiekers op de proppen komt. Ook dit paar kost je slechts 55,- euro.

Witte zomer sneaker

Selected Homme – David

Ook op Selected kun je elk jaar rekenen. Dit strakke paar glad leren sneakers neigen naar tennisschoenen. Het model valt echter onder de noemer casual sneaker, oftewel de ideale streetwear-schoen voor deze zomer. Hier zijn ze te vinden.

Witte zomer sneaker

Lacoste – Carnaby Evo

Geen zomerse garderobe is compleet zonder een paar van Lacoste. De witte sneakers van dit jaar zijn inmiddels een begrip geworden. Voor 109,95 euro zijn ze van jou.

Witte zomer sneaker

 

Jim Rickey – Trophy

Ben je geen fan van volledig witte sneakers? Dan moet je dit paar van Jim Rickey eens proberen. De rood-wit-blauwe strepen vallen op en dat maakt ze wat sportiever. Dus als je in de markt bent voor een sportieve zomerse schoen, moet je dit paar hebben.

Witte zomer sneaker

adidas – Stan Smith

Is het een cliché om ook deze zomer weer een paar Stan Smith-sneakers te dragen? Ja, maar dat heeft uiteraard een reden: dit paar sneakers is makkelijk te combineren met allerlei soorten heren-outfits. Dat maakt ze tijdloos. Momenteel zijn ze hier tien euro goedkoper.

Witte zomer sneaker

Nike – Air Force 1 07

De bovenstaande sneakers lenen zich goed voor een serieuzere uitstraling, maar als je voor een sportieve look wil gaan, heb je deze stevige stappers nodig. Je vindt ze voor een goede prijs op Zalando.

Witte zomer sneaker

Nike – Air Max 270

Voor dit paar volstaan dezelfde regels als bij de Air Force 1-sneakers. Ze komen in ontzettend veel kleuren, maar de witte variant is toch wel onze favoriet. Nike verkoopt ze op de officiële site.

Witte zomer sneaker

Vans – Old Skool sneakers

Vans zijn tijdloos. Ze zijn er voor jong en oud. Ze zijn er voor de liefhebber van een casual streetwear sneaker en voor de skater. Kortom, een paar Vans Old Skool sneakers zijn onmisbaar voor de sportieve gentleman. Hier zijn ze te koop.

Witte zomer sneaker

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.