Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Laatste seizoen Zondag met Lubach binnenkort op televisie

Arjen Lubach is er even tussenuit geweest, maar zijn comeback staat voor de deur. Over een paar weken begint namelijk het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach. Helaas is er ook een minder leuke boodschap: dit is namelijk meteen het laatste seizoen van het populaire programma.

Op zondag 7 februari om tien over negen kun je weer naar NPO 3 zappen om Zondag met Lubach te kijken. Dan verschijnt de eerste aflevering van het dertiende seizoen. Deze datum is niet zomaar gekozen, maar heeft alles te maken met het hoofdonderwerp. In het laatste seizoen zal Arjen Lubach zijn pijlen namelijk vooral gaan richten op de Tweede Kamerverkiezing.

Arjen Lubach duikt de Tweede Kamer in

We mogen op 17 maart weer naar de stembus. En corona of niet, in de weken daarvoor zal er ongetwijfeld veel campagne gevoerd gaan worden. Van televisiespotjes tot televisiedebatten. Politiek gezien breekt er een interessante periode aan, en daar weet Arjen Lubach altijd wel raad mee. Dit jaar trekt hij dus een heel seizoen Zondag met Lubach uit om alle politici scherp in de gaten te houden.

Zeker iets om naar uit te kijken. Maar met het begin van seizoen dertien, komt ook het einde van Zondag met Lubach in zicht. Arjen Lubach heeft vorig jaar namelijk bekendgemaakt dat het hiernaar klaar is. Dit deed hij in zijn boek Stoorzender. Hierin vertelde hij dat het na 2020 afgelopen zou zijn met Zondag met Lubach.

Laatste seizoen Zondag met Lubach

Op die beslissing is hij dus enigszins teruggekomen. Speciaal voor de Tweede kamerverkiezingen wil Arjen Lubach een uitzondering maken, maar daarna is het wel echt voorbij. De reden waarom er na dertien seizoenen een einde komt aan Zondag met Lubach kun je hier lezen. Overigens is het echt geen enorme ramp, want alles wijst erop dat Arjen Lubach gewoon terugkomt, maar dan met een ander programma.

De aankondiging op YouTube. (Afbeelding: YouTube / Zondag met Lubach)

De hoogtepunten van 2020

Gelukkig is dat een zorg voor later, want we hebben nog een heel seizoen voor de boeg. Dus zorg ervoor dat je op zondag 7 februari om 21:10 de televisie op NPO 3 zet. Duurt dat je nog te lang? Dan kun je alvast in stemming komen voor het nieuwe seizoen door hier de 10 beste Zondag met Lubach-items van 2020 terug te kijken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.