Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 27 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Zeeman lanceert peperdure én spotgoedkope sneakers

Zeeman komt met twee paar nieuwe sneakers. Eén model is, voor Zeeman-begrippen, peperduur. Het andere model is juist spotgoedkoop. Beide modellen zijn goedkoper dan sneakers van vergelijkbare kwaliteit van andere merken.

Zeeman sneakers

Zo af en toe komt Zeeman ineens met coole fashion items. Zo zijn wij fan van deze onderbroek. Sneakers hadden we nog nooit gezien, maar daar brengt de Nederlandse winkelketen nu verandering in met twee modellen die aan stijl en design weinig inboeten in vergelijking met sneakers van de grote merken. Maak kennis met de Zeeman Hybrid Z en de Zeeman Basic Z.

Waarom zijn sommige sneakers zo duur? Om daar achter te komen zijn we zelf twee sneakers gaan maken. Eén extreme sneaker, gemaakt zoals dure merken het doen. En één eenvoudige sneaker, gemaakt op de eenvoudige Zeeman manier. Het zijn allebei goede sneakers, maar met een groot verschil in prijs. Hoe dat kan? Kijk op zeemansneaker.com. #zeeman #zeemannederland #zeemansneaker #basicz #hybridz #hybriddrop

1,431 Likes, 367 Comments – Zeeman (@zeeman_textielsupers) on Instagram: “Waarom zijn sommige sneakers zo duur? Om daar achter te komen zijn we zelf twee sneakers gaan…”

Hybrid Z

De Hybrid Z is het high-end model waarvoor extra aandacht is besteed aan het design, de kwaliteit en draagcomfort. “We hebben een uniek en opvallend ontwerp gemaakt, als fashion statement. Door de sneakers in een beperkte oplage van vijfhonderd op de markt te brengen, willen we de Hybrid Z exclusief”, aldus Zeeman in een statement. Bekende influencers als Lizzy van der Ligt, Yuki Kempees, Sanne Poeze en GirlonKicks werkten mee aan de campagne. De Hybrid Z sneakers van de Zeeman zijn verkrijgbaar van maat 37 tot en met maat 45 en ze kosten 200 euro. Dat is niet veel voor limited edition design sneakers.

zeeman, sneakers, hybrid z, basic z, design, limited

Basic Z

Dan naar sneakers met een prijs die we van de winkelketen gewend zijn: de Basic Z. Doet denken aan het iconische model Stan Smith van Adidas. Althans, qua uiterlijk. Het verschil: je kunt bijna tien paar van dit model van de Zeeman kopen voor de prijs van één paar Adidas Stan Smith. Deze schoenen zijn wel in massaproductie gegaan en kosten slechts 12,99 euro. Ook verkrijgbaar van maat 37 tot en maat 45.

De campagne

In de campagne, die je hier ziet, legt Zeeman aan de hand van de Hybrid Z en de Basic Z uit waarom sneakers zo duur zijn en waar de kosten vandaan komen. Verkoopinformatie check je hier en hier.

Check ook deze top 7 vette witte sneakers uit 2019 onder de 100 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.