Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Yolanthe schittert in zinnenprikkelende shoot Beau Monde

Het Nederlandse tijdschrift Beau Monde pakt uit met een zinnenprikkelende shoot en openhartig interview met Yolanthe Cabau. En dan zitten we toch altijd even op de eerste rij.

Yolanthe Cabau is zo’n jeugdcrush die we altijd zullen adoreren. Incognito kopen we dan ook stiekem het nieuwe nummer van Beau Monde, dat gesierd wordt door een stijlvolle cover en sexy shoot met de Nederlandse actrice.

Yolanthe Cabau voor Beau Monde

De Beau Monde met Yolanthe ligt al even in de winkel. Maar deze week, alsof het niet al warm genoeg is buiten, stookte de Nederlandse actrice het vuurtje nog maar eens op in een Instagram-post met een paar foto’s uit de shoot.

Bij de shoot hoort ook een interview, waarvan je een deel online kunt lezen. Ook wordt daar wat betreft de shoot een tipje van de sluier (foto 1, foto 2) opgelicht. Maar de volledige fotoshoot met Yolanthe bekijk je in de papieren versie van Beau Monde.

Grazia

2022 is sowieso het jaar van Yolanthe. Voor haar shoot in Beau Monde was het al raak in Grazia, een tijdschrift onder het dak van dezelfde uitgever. Ook dit was een zinnenprikkelende shoot, waarvan je hieronder een compilatie ziet.

De bovenstaande fotoshoot was onderdeel van het Grazia Zomerboek.

Meer zinnenprikkelende fotoshoots

Maar Beau Monde en Grazia zijn niet uniek in het vastleggen van een van de meest gewilde celebs van Nederland. FHM, haar eigen sportmerk… Een compilatie van haar recente werk.

Van Yolanthe Cabau is het een klein bruggetje naar Sylvie Meis, ook zo’n jeugdcrush die we blijven adoreren. De dames zaten naast elkaar op de tribune tijdens her WK in 2010, waar hun exen Wesley Sneijder en Rafael van de Vaart de show stalen. Die zijn inmiddels klaar met hun carrière, maar de dames nog lang niet. Zo bracht Sylvie Meis deze zomer bijvoorbeeld nog een eigen lingerielijn uit bij de Aldi.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.