Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 30 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Yolanthe Cabau schittert in zinnenprikkelende shoot van Grazia

Yolanthe Cabau is zo’n jeugdcrush die we nooit zullen laten vallen. Incognito kopen we dan ook stiekem het Zomerboek van Grazia, dat gesierd wordt door een stijlvolle en sexy shoot met de Nederlandse actrice.

Voor de shoot trok Yolanthe onder meer een doorkijkjurk en lingerie uit de kast. Voor het resultaat maken we een heel diepe buiging en nemen we ons petje af.

Yolanthe Cabau voor Grazia

Het Vakantieboek van Grazia is een speciale jaarlijkse uitgave van het damestijdschrift, waarin Yolanthe al vaker was te zien met een fotoshoot. Het bewaarnummer, dat nu in de winkel ligt, staat vol met puzzels, horoscopen met betrekking tot zomerliefde, tips, interviews en andere zomerse inspiratie.

Maar de blikvanger van Grazia’s Zomerboek is natuurlijk Yolanthe Cabau, die op de cover letterlijk schittert in een doorkijkjurk. In het nummer zelf is ze te zien met een zinnenprikkelende fotoshoot, die je gewoon even moet bewonderen. Daarnaast praat ze je bij over haar healthy leven in het zonnige Los Angeles, waar ze zonder herkend te worden in bikini over straat kan. Ook deelt ze haar zomerse favorieten en haalt ze zomerse jeugdherinneringen op.

Meer zinnenprikkelende shoots

De 37-jarige actrice en moeder is op Instagram een inspiratiebron voor zowel mannen als vrouwen. Niet voor niets wordt Yolanthe nog altijd gevraagd voor zinnenprikkelende fotoshoots. Zo was ze onlangs nog te zien in FHM en Veronica Magazine. Een overzicht van haar laatste werk.

De doorkijkjurk is terug

Yolanthe Cabau is niet de eerste vrouw in de afgelopen tijd die schittert in een doorkijkjurk. De trend is volledig terug van weggeweest. Van Kendall Jenner tot Zoë Kravitz, zo’n beetje alle grote mevrouwen waren dit jaar of vorig jaar ook op een rode loper te spotten in een ‘naked dress’. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.