Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Sterrencast nieuwe film Wes Anderson heeft er n贸g een topnaam bij

De nieuwe film van Wes Anderson is veelbelovend. Alleen de cast is al om van te smullen, en de sterren blijven er maar bijkomen. Nieuw in het elitegezelschap is niemand minder dan Margot Robbie.

Wes Anderson is een van die zeldzame regisseurs waarbij je direct zijn handtekening herkent, welke film je ook van hem kijkt. De muziek, het tragikomische, de kleuren, heerlijk. The Grand Budapest Hotel is zijn meest bekende film, waarmee hij meerdere Oscars won. En puur afgaande op de cast, gaat zijn nieuwe film ook meedingen om prijzen.

Margot Robbie voegt zich bij cast Wes Anderson

Vorige week werd bekend dat ook Tom Hanks in de film te zien zal zijn. Adrien Brody, Bill Murray en Tilda Swinton bevestigden eerder al hun rol. Over wie zij gaan vertolken en waar de film 眉berhaupt over gaat, is nog zeer weinig bekend. Feit is dat Wes Anderson nog een grote naam heeft binnengehaald. Margot Robbie heeft getekend voor het project, waarvan de opnames later deze maand van start gaan in Spanje.

Margot Robbie beleefde haar grote doorbraak in 2012, als Naomi Lapaglia in The Wolf of Wall Street. Daarna volgde een waslijst aan grote films, met iconische rollen als Harley Quinn in Suicide Squad en Sharon Tate in Once Upon a Time in Hollywood. Over de rol in de nieuwe film van Wes Anderson is nog niets bekend.

The French Dispatch

In oktober komt Wes Anderson overigens eerst nog met The French Dispatch. De film, met onder anderen Brody, Murray, Swinton, Frances McDormand, Timoth茅e Chalamet en Lea Seydoux, ging in juli in premi猫re op het filmfestival in Cannes. The French Dispatch speelt zich af in Parijs in de jaren 50 en gaat over een groep journalisten die werken voor een Amerikaanse krant.

In 2018 verscheen de laatste film van Wes Anderson, Isle Of Dogs. Eerder maakte de regisseur ook onder meer The Royal Tenenbaums, Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel.

Oh ja, sinds deze shoot in Vogue zijn we verliefd op Margot Robbie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.