Metro
Metro Films & Series 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

19 hilarische reacties op We Zijn Er Bijna, de zomerhit van MAX

Heerlijk, We Zijn Er Bijna is weer op televisie. Mocht je niet bekend zijn met deze zomerhit van Omroep MAX, dan snap je na deze hilarische reacties op Twitter dat je volgende week moet kijken. Met een bekertje witte wijn en een plankje leverworst naast je.

Sommige programma’s zijn gemaakt voor Twitter. Zo krijgen Heel Holland Bakt en Boer Zoekt Vrouw een extra dimensie door hun kijkers, die er een sport van maken om zoveel mogelijk leuke reacties te plaatsen. We Zijn Er Bijna, op het NOS Achtuurjournaal na het best beken programma van gisteravond, valt zonder meer ook in die categorie.

We Zijn Er Bijna, de zomerhit van Omroep MAX

Het recept van dit kijkcijferkanon is briljant door de eenvoud. Stuur een groep bejaarden op kampeerreis en je bent er. Perfect gepoetste campers, kringgesprekken in klapstoelen, elektrische fietsen, Hollandse tapas en dat soort vertier. Dit seizoen begint de reis in Groningen.

Sterren van de nieuwe episode zijn onder anderen Ben en Nel, die de dag beginnen met pillen en mijmeren over de bruidslingerie van weleer. Gerrie ontpopt zich direct al tot de Johan Cruijff van We Zijn Er Bijna en Arda maakt duidelijk dat size er wel degelijk toe doet. Het enige wat nog ontbreekt is het presentatieduo André van Duin en Janny van de Heijden. Maar daarmee doen we Omroep MAX-presentatrice Martine van Os tekort.

Hilarische reacties op Twitter

Zoals gezegd, We Zijn Er Bijna is het type programma dat je op twee schermen volgt. Op de televisie lig je in een scheur om de banale toestanden met campers en elektrische fietsen, op je smartphone of tablet gaat het campingfeestje verder. De meest hilarische reacties van aflevering 1 op een rij.

En dat op dag 1

Boys Don’t Cry

Size does matter

Een zeehond

De Johan Cruijff van We Zijn Er Bijna

Ja, de oogschaduw van Nel was een hot topic

Ah, dat verklaart meer

Duidelijk

Classic

Maar wel een elektrische fiets

Het summum van voortkabbelende geneuzeltelevisie

Bruidslingerie

Feest der herkenning

Werkt beter dan een yogales

Het enige wat ontbreekt

Iedere dag terugkijken

Conclusie

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.