Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Verliefd op Margot Robbie na haar shoot in Vogue

Margot Robbie heeft een nieuwe look, die door de Britse Vogue is tot kunst verheven is.

Eigenlijk waren we al verliefd op Margot Robbie. Wat ze ons allemaal aandeed als Naomi Lapaglia in The Wolf of Wall Street en Sharon Tate in Once Upon a Time in Hollywood is niet gering. Zelfs als Harley Quin betoverde ze ons. En nu Vogue. Het kan niet op voor ons fanboys.

Margot Robbie met nieuwe look in Vogue

Vogue is erin geslaagd een totaal nieuwe versie van de Australische actrice neer te zetten. Haar blonde haren hebben plaatsgemaakt voor gouden lokken, de scheiding voor een pony. ‘The Golden Days of Margot Robbie’ schreeuwt Vogue op de cover.

De covershoot met Margot Robbie is gemaakt voor de augustuseditie van de Britse Vogue, waarvan sommige beelden al zijn gedeeld via social media. De cover, waarop de actrice dwars door je heen kijkt, doet denken aan Brigitte Bardot in haar beste dagen. Op andere foto’s poseert de actrice in lingerie en zwemkleding, in een uiterst aangename kleursetting. Haar nieuwe coupe is gecreëerd door haarstylist Bryce Scarlett, de natuurlijke look is te danken aan make-up artist Pati Dubroff. Voor beiden applaus aub.

Ter promotie van de shoot gaf Margot Robbie in een social media-sessie antwoord op willekeurige vragen van willekeurige Vogue-lezers. “Wat zegt een banaan tegen een vibrator”, was een van de vragen. Tot zover onze stap in de wereld van de damesbladen.

De August 2021-editie van de Britse Vogue is vanaf 2 juli te koop bij verscheidene boekhandels. Meer informatie over de shoot lees je op de website van het tijdschrift.

Rihanna, Bella Hadid en Romeo Lukaku

Zo langzamerhand beginnen we fan te worden van Vogue, getuige Rihanna en Bella Hadid, die Margot Robbie onlangs voorgingen in lingerie. Maar net toen we dachten ooit wel een kansje te maken bij deze dames, zagen we de Vogue-shoot van Romelu Lukaku.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.