Bella Hadid in Vogue Korea is een uiting van hogere kunst

Bella Hadid is de eerste die middels een disclaimer duidelijk maakt dat mode en fotoshoots onbelangrijk zijn. “Het voelt raar om in deze tijd over mijn werk te posten, maar tegelijkertijd ben ik hรฉรฉl dankbaar voor mijn shoot in Vogue Korea“, aldus het topmodel.

Zuid-Korea is een van de landen waar het coronavirus op de meest succesvolle manieren wordt aangepakt. Niet alleen vanwege het Zuid-Koreaanse collectivisme, maar ook vanwege het collectieve vertrouwen in de wetenschap, zoals in deze column mooi wordt omschreven. Om een bruggetje te maken, want het leven moet waar mogelijk doorgaan: Vogue Korea vertrouwt ook op de wetenschap, te weten dat Bella Hadid wetenschappelijk gezien ’s werelds mooiste vrouw is. En dat wordt zonder meer onderstreept in deze prachtige shoot.

Bella Hadid voor Vogue Korea

Hoe maak je kinky stijlvol en koppel je het los van erotiek? Vogue Korea heeft daarop het antwoord gevonden met Bella Hadid. De shoot is schaars gekleed zonder plat te worden. Latex en leer hebben ineens de charme van satijn. Een sigaret is voor รฉรฉn keer weer sexy. Deze shoot van Bella Hadid is een hogere vorm van kunst. Bekijk de foto’s (soms meerdere per Instagram-post) hieronder en laat je inspireren.

View this post on Instagram

Hi everyone , my @voguekorea story by @luigiandiango is out …๐Ÿ–ค

A post shared by Bella ๐Ÿฆ‹ (@bellahadid) on

View this post on Instagram

๐Ÿ–ค๐Ÿคž๐Ÿฝ

A post shared by Bella ๐Ÿฆ‹ (@bellahadid) on

View this post on Instagram

Getting the shot… @luigiandiango ๐Ÿ–ค3 peas in a pod ๐Ÿ–ค

A post shared by Bella ๐Ÿฆ‹ (@bellahadid) on

View this post on Instagram

Feels funny to post about my work in this time of chaos but i also feel soooo very grateful for this moment with @voguekorea and @luigiandiango … April 2020 … LIVING AND LOVING, LOVING AND LIVING … ๐Ÿ–ค Thank you ๐Ÿ–ค

A post shared by Bella ๐Ÿฆ‹ (@bellahadid) on

Luigi en Iango

Het fotografenduo Luigi en Iango heeft de shoot van Bella Hadid in Vogue Korea geschoten. Allen al in 2020 hadden ze sterren als Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Candice Swanepoel en Doutzen Kroes voor de lens. Ja, dit duo heeft een aardig CV. Bekijk hun werk hier.

View this post on Instagram

Bella ๐Ÿ’— @bellahadid for @voguekorea @luigiandiango @luigimurenu @georgisandev @hyunji_nam @gucci @alessandro_michele @yeyehong @yeyevoguedesign @yolanda.hadid @luizmattos1906 @bertmartirosyan @inyoung.kate @2bmanagement

A post shared by Luigi and Iango (@luigiandiango) on

Miss February in V Magazine

Sla een willekeurig blad open en je komt Bella Hadid tegen. Nu is het Vogue Korea en vorige maand, over pure kunst gesproken, was het V-Magazine. Daarvoor ging het half Nederlandse topmodel op uiterst stijlvolle manier uit de kleren als Miss February. Haar zus Gigi Hadid was al Miss January. Bekijk de foto’s van die shoots hier.

Check ook: 7 curvy modellen die nooit meer plus-size genoemd mogen worden

Reageer op artikel:
Bella Hadid in Vogue Korea is een uiting van hogere kunst
Sluiten