Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 18 mrt 2020

Bella Hadid in Vogue Korea is een uiting van hogere kunst

Bella Hadid is de eerste die middels een disclaimer duidelijk maakt dat mode en fotoshoots onbelangrijk zijn. “Het voelt raar om in deze tijd over mijn werk te posten, maar tegelijkertijd ben ik héél dankbaar voor mijn shoot in Vogue Korea“, aldus het topmodel.

Zuid-Korea is een van de landen waar het coronavirus op de meest succesvolle manieren wordt aangepakt. Niet alleen vanwege het Zuid-Koreaanse collectivisme, maar ook vanwege het collectieve vertrouwen in de wetenschap, zoals in deze column mooi wordt omschreven. Om een bruggetje te maken, want het leven moet waar mogelijk doorgaan: Vogue Korea vertrouwt ook op de wetenschap, te weten dat Bella Hadid wetenschappelijk gezien ‘s werelds mooiste vrouw is. En dat wordt zonder meer onderstreept in deze prachtige shoot.

Bella Hadid voor Vogue Korea

Hoe maak je kinky stijlvol en koppel je het los van erotiek? Vogue Korea heeft daarop het antwoord gevonden met Bella Hadid. De shoot is schaars gekleed zonder plat te worden. Latex en leer hebben ineens de charme van satijn. Een sigaret is voor één keer weer sexy. Deze shoot van Bella Hadid is een hogere vorm van kunst. Bekijk de foto’s (soms meerdere per Instagram-post) hieronder en laat je inspireren.

Luigi en Iango

Het fotografenduo Luigi en Iango heeft de shoot van Bella Hadid in Vogue Korea geschoten. Allen al in 2020 hadden ze sterren als Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Candice Swanepoel en Doutzen Kroes voor de lens. Ja, dit duo heeft een aardig CV. Bekijk hun werk hier.

Miss February in V Magazine

Sla een willekeurig blad open en je komt Bella Hadid tegen. Nu is het Vogue Korea en vorige maand, over pure kunst gesproken, was het V-Magazine. Daarvoor ging het half Nederlandse topmodel op uiterst stijlvolle manier uit de kleren als Miss February. Haar zus Gigi Hadid was al Miss January. Bekijk de foto’s van die shoots hier.

Check ook: 7 curvy modellen die nooit meer plus-size genoemd mogen worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Hadid in Vogue Korea is een uiting van hogere kunst
Sluiten