Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 26 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie domineert PGA Awards met bizar duur detail

De meest opvallende verschijning op de rode loper van de PGA Awards was niet Barbie-actrice Margot Robbie, ook niet haar decolleté, maar het sieraad dat dit alles accentueerde. Jawel, een ketting van 2,5 miljoen dollar.

De Producers Guild Awards (PGA Awards) van 2024 eerden de beste film- en televisieproducenten van 2024. Net als tijdens andere evenementen binnen het awardseizoen draait het hier vooral om de rode loper, die in dit geval overigens zwart was. De spotlights richten zich dan op de vele sterren, die doorgaans hun decolletés prominent in de etalage zetten. Er zijn gelukkig nog dingen die niet veranderen op deze wereld.

Margot Robbie draagt ketting van 2,5 miljoen dollar

Maar ditmaal gingen alle ogen naar Margot Robbie, en dan specifiek naar haar decolleté, althans dat leek zo. Het ging om dat ding dat daar 10 centimeter boven hing. Jawel, wij spotten daar een ketting van Jacob & Co ter waarde van twee Amsterdamse grachtenpanden.

ketting, margot robbie, 2,5 miljoen euro, jacob & co, pga awards 2024, rode loper, decolleté
(Afbeelding: JACOB & CO.)

Om eerlijk te zijn vertelde Eva Polat dat. Zij doet de internationale PR voor het sierradenmerk. “De ketting die Margot Robbie droeg is de Diamond Riviera van Jacob & Co, bestaande uit 63,50 karaat briljant geslepen diamanten, minutieus gezet in platina. Het sieraad kost 2,5 miljoen dollar”, aldus Polat tegen Manners.

Van decolleté naar de vingers

Maar alleen een ketting van 2,5 miljoen dollar vond Margot Robbie blijkbaar toch wat kaal. De actrice droeg om haar vinger een indrukwekkende ‘Solitaire Diamond Ring’ uit de Jacob & Co juwelencollectie. “Deze ring, met een 7,02 karaat briljant geslepen diamant in het midden, tevens gezet in platina, kost 1,2 miljoen dollar”, vervolgt Polat. Dat zijn dus in totaal drie Amsterdamse grachtenpanden aan sieraden.

ketting, margot robbie, 2,5 miljoen euro, jacob & co, pga awards 2024, rode loper, decolleté, stijl
Margot Robbie tijdens de PGA Awards 2024 (Afbeelding: ANP)

Margot Robbie zou je op dit vlak de vrouwelijke Cristiano Ronaldo kunnen noemen. De Portugese strandjanet verscheen onlangs ten tonele met 750 duizend euro aan juwelen op één hand. Oh ja, check hier alle winnaars van de PGA Awards 2024.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.