Stijn Kuster
Stijn Kuster Auto's & Motoren 14 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Het wagenpark van Kim Kardashian: pluche Lambo en brute auto’s

Kim Kardashian kennen we als topondernemer en infuencer. De socialite heeft een flink vermogen opgebouwd. Een deel van deze dollars investeert ze in auto’s, met een exorbitant wagenpark als resultaat.

Eigenlijk kent iedereen de Amerikaanse bekendheid wel. En dat een sekstape aan de wieg stond van haar sterrendom, weten ook de meesten. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Het wagenpark van Kim Kardashian

Dat Kim Kardashian veel meer te bieden heeft dan haar dubieuze doorbraak doet vermoeden, liet ze al snel zien. De afgelopen jaren groeide ze uit tot een succesvolle ondernemer. Amerikaans zakenmagazine Forbes schat haar vermogen in 2021 op 1,2 miljard dollar (zo’n 1 miljard euro). Daar kan je heel wat leuke auto’s voor in je wagenpark zetten.

‘s Werelds beroemdste influencer heeft veel auto’s gehad, en ook weer verkocht. Of ze alle auto’s in dit lijstje nog bezit, is niet helemaal bekend. Kim heeft volgens onze research in ieder geval elke auto in bezit gehad. En die pluche Lamborghini met een Skims-hoes zal ze nooit weg doen.

1. Lamborghini Urus Mansory

Een Lamborghini Urus is een welbekende miljonairsauto. De supersnelle SUV staat ook bij Kim Kardashian in de garage, al is haar bolide wel uniek.

Haar Urus ging langs tuner Mansory. De 650 pk sterke bolide kreeg niet een standaard pakket van de tuner, maar een unieke widebody. Ondanks alle opsmuk en gigantische velgen, is er onderhuids niets aan de 4.0 liter V8 aangepast. Een echte showcar dus!

Dit is de goedkope ‘Chinese Rolls-Royce’ die naar Nederland komt

Vorig jaar zat er tijdelijk een wel heel bijzondere wrap op haar auto. Ze maakte van haar auto een rijdende knuffelbeer.

2. Rolls-Royce Ghost

Stijlvol, chique en vol met luxe. Een Rolls-Royce is een prachtproduct en kun je vanuit de fabriek al zo customizen dat er geen tuner aan te pas hoeft te komen.

Kim Kardashian, wagenpark, auto, auto's
Op de foto niet de auto van Kim Kardashian (Afbeelding: Wheelsage)

Hoewel de Rolls-Royce Ghost van Kim Kardashian wel getuned lijkt, door zijn zelfde grijze exterieur en knaloranje interieur, heeft de auto geen opties of features die je niet kunt bestellen bij de Britten. De Ghost is niet de eerste Rolls-Royce van Kim Kardashian. Haar huidige is naar verluidt een van de tweede generatie. Deze beschikt over een 6.75 liter V12, goed voor 571 pk.

3. Maybach S580

Nog een grijze auto in het wagenpark van Kim Kardashian. En niet de minste: een Maybach S580. De concurrent van de Britse Ghost.

Met de luxe sedan zoeft de bekendheid met een 503 pk sterke 4.0 liter zescilinder over de Amerikaanse highway. Waarschijnlijk zit ze vaker op de achterbank, dan op de bestuurdersstoel. Ach ja, altijd maar rijden in die peperdure auto’s wordt vanzelf saai.

4. Land Rover Range Rover

Kim Kardashian heeft in haar leven al flink wat Range Rovers versleten. Vorig jaar liet ze haar nieuwe zilverkleurige bolide zien.

Ook deze werd onder handen genomen door een tuner en is voorzien van gigantische velgen. Ze heeft niet het nieuwste model in haar wagenpark staan, maar een van de vierde generatie. Welke krachtbron er in de neus van de SUV ligt, is onbekend.

5. Cadillac Escalade

Ze kocht vorig jaar nog een mastodont: de Cadillac Escalade. De auto heeft 26-inch wielen, die zelfs onder de meer dan 5 meter lange Amerikaan groot lijken.

cadillac escalade, kim kardashian, nieuwe auto, miljardair, betaalbaar
(Afbeelding: Platinum Group)

Voor welke aandrijflijn Kim Kardashian koos, is onbekend. Naar verluidt gaat het om de variant met een 6.2 liter V8, goed voor 420 pk.

De auto’s van Kendall Jenner

Het halfzusje van Kim Kardashian kan er ook wat van, en ze heeft een behoorlijk unieke smaak. Bekijk hier het wagenpark van Kendall Jenner.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.