Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Kim Kardashian schakelt advocaten in uit angst voor nieuwe sekstape’

De sekstape van Kim Kardashian is 20 jaar na opname weer actueel. De socialite en topondernemer zou een team advocaten hebben ingeschakeld om haar ex Willie ‘Ray J’ Norwood te stoppen om een nieuwe video te lekken.

Op haar 22e verjaardag in 2002 nam Kim Kardashian in het klamme Cabo San Lucas (Mexico) een sekstape op met R&B-zanger en acteur William Ray Norwood Jr, beter bekend als Ray J. In goed vertrouwen. Vijf jaar lang lag de tape stof te happen, geen vuiltje aan de lucht, zo leek het.

Kim Kardashian, Superstar (2007)

Maar in 2007 kwam Vivid Entertainment ineens met de DVD Kim Kardashian, Superstar op de proppen. Volgens een persbericht kreeg Vivid de beelden “van een derde”. De video werd een grote hit, belandde op het internet en de rest is geschiedenis.

tweede sekstape, kim kardashian, ray j, advocaten
Kim Kardashian en Ray J in 2006 (Afbeelding: Getty)

De sekstape bleek de dubieuze doorbraak van de inmiddels beroemdste vrouw op social media. Fotoshoots in Playboy volgden, op Twitter werd ze booming en waar ze lange tijd bekendstond als vriendin van Paris Hilton en stylist, was zij nu degene die als eerste werd uitgenodigd voor feestjes. Bovendien verscheen niet lang daarna Keeping Up With The Kardashians. Er wordt door velen gesuggereerd dat ze de beelden zelf heeft gelekt. Anderen denken dat het Ray J was, uit een soort wraak én commercieel gewin. En zo zijn er nog wat theorieën. De waarheid zal vermoedelijk altijd in het midden blijven.

‘Bang voor tweede sekstape’

Genoeg historie, want er zou een tweede sekstape van Kim Kardashian in omloop zijn. Ray J zou plannen hebben om miljoenen te verdienen met het tweede deel van de video. De social media-ster heeft volgens verschillende bronnen dan ook een team advocaten ingehuurd om te voorkomen dat haar ex dit doet.

“Kim Kardashian weet dat haar ex destijds meer intieme beelden heeft opgenomen. ‘Over mijn lijk dat dit weer gebeurt’, heeft ze haar advocaten op het hart gedrukt”, vertelt een anonieme bron tegen The Sun. “Ze doet er op dit moment alles aan haar familie te beschermen tegen het lekken van een eventuele tweede sekstape.”

Pam & Tommy

Neem verhalen van The Sun met een korrel zout, maar er zit altijd een kern van waarheid in. Of er een tweede sekstape van Kim Kardashian en Ray J aankomt, lijkt dus niet uitgesloten, tenzij de advocaten er een stokje voor steken. Hoe ze dat doen, is dan weer de grote vraag. Het thema is in ieder geval interessant, zelfs voor het kuise Hulu en Disney+. Daarop is nu een serie te zien over de enige nog beroemdere sekstape, van Pamela Anderson en Tommy Lee. Lees en bekijk hier meer over die serie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.