Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Lily James als Pamela Anderson in eerste trailer Pam and Tommy

Er waren al wat foto’s, nu is er een officiële trailer van Pam and Tommy. Hier zijn de eerste bewegend beelden van Lily James als Pamela Anderson.

Jawel, het avontuur van Pamela Anderson en Tommy Lee wordt verteld in een nieuwe serie op Hulu. Lily James speelt de blonde actrice, terwijl de drummer van Mötley Crüe wordt gespeeld door Sebastian Stan.

Pamela Anderson is de seksbom der seksbommen, een woord dat tegenwoordig eigenlijk niet meer gebruikt mag worden. Maar voor de Canadees-Amerikaans Baywatch-actrice kun je niet anders dan een uitzondering maken. In onze tienerjaren was er dan ook maar één man om te benijden. We hoeven niet uit te leggen waarom dat Tommy Lee was.

Eerste trailer Pam and Tommy

De nieuwe serie vertelt het waargebeurde verhaal achter de release van de allereerste virale video in de geschiedenis: een sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De twee hadden in de jaren 90 een onstuimige relatie, waar de hele wereld van kon meegenieten. Bekijk hier alvast even de eerste trailer.

Tijdens hun honeymoon in 1998 maakten ze een sekstape, die publiekelijk werd nadat deze door een elektricien uit hun huis werd gestolen. De Baywatch-ster klaagde later het distributiebedrijf aan dat de film uitbracht, maar schikte uiteindelijk en de tape bleef als gevolg daarvan online beschikbaar. De video bracht naar verluidt 77 miljoen dollar op in een jaar tijd.

Lily James als Pamela Anderson

Aan Lily James de eer om Pamela Anderson te spelen en wauw, die eerste trailer belooft veel. Kendall Jenner ging vorig jaar tijdens Halloween al verkleed als de seksbom van de jaren 90, waarna we dachten dat het niet beter kon. Maar de Britse actrice, die in 2015 doorbrak als sprookjesprinses Cinderella, bewijst voor Pam and Tommy nu al het tegendeel.

lily james, pamela anderson, pam and tommy, serie, hulu
(Afbeelding: Hulu)

Sebastian Stan als Tommy Lee

Ook bevat de trailer de eerste beelden van Sebastian Stan als Tommy Lee. Je kent de acteur natuurlijk als Bucky Barnes uit verschillende Marvel-films, maar hem herken je nauwelijks terug in zijn rol als rockster. Wel was het hoofd van de echte Tommy Lee door het nodige drank- en drugsgebruik in de jaren 90 al behoorlijk wat verlepter dan deze foto doet vermoeden, maar dat is nauwelijks te schminken.

Sebastian Stan, tommy lee, pamela anderson, pam and tommy, hulu serie
(Afbeelding: Hulu)

Naast Lily James en Sebastian Stan bestaat de cast uit onder anderen Seth Rogen, die de elektricien speelt die de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee heeft gestolen. Ook Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese en Mozhan Marnò spelen een rol. De serie wordt geregisseerd door Craig Gillespie (I,Tonya). Een releasedatum van Pam and Tommy is nog niet bekend.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.