Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de vriendin van Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio is het levende bewijs van het feit dat je als man niet per se een sixpack nodig hebt om succesvol te zijn bij de dames. En dat stelt toch wel weer gerust. Buikje of niet, de vriendin van de 47-jarige acteur is de bloedmooie en 23 jaar jongere Camila Morrone.

Camila Morrone is een 24-jarig model en actrice uit de Verenigde Staten met Argentijnse roots. De voorliefde voor geniale acteurs zit in het bloed, te weten dat haar moeder, Lucila Solá, een relatie had met Al Pacino.

Camila Morrone en Leonardo DiCaprio

Even geleden vierden Camila Morrone en Leonardo DiCaprio vakantie op een jacht aan de kust van Corsica. En de bikini-foto’s liegen er niet om. Inmiddels zijn we meer dan twee jaar verder en hebben de twee nog steeds een relatie. Ingewijden zeggen dat het de ware is voor de acteur en milieuactivist. De vriendin van Jeff Bezos zal, getuige deze video, jaloers toekijken.

Camila Morrone is de laatste dame in een indrukwekkend curriculum vitae, bestaande uit de mooiste vrouwen van deze planeet. We noemen Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach en Nina Agdal. Die kennen we inmiddels en behoeven geen verdere introductie. Maak hier kennis met Camila Morrone, nu alweer bijna vier jaar de vriendin van Leonardo DiCaprio. Ze laat zich niet vaak in het openbaar zien en komt sporadisch naar rode loper-feestjes, maar gelukkig is er Instagram.

Volg Camila Morrone op Instagram.

De vriendin van Leo in Once Upon a Time in Hollywood

Nu we Leonardo DiCaprio toch aan het benijden zijn, maak dan direct ook kennis met Lorenza Izzo, de vrouw die in Once Upon a Time in Hollywood de rol speelt van de vriendin van Rick Dalton, gespeeld door Leonardo DiCaprio.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.