Marlon Labrie
Marlon Labrie Motoren 25 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

De vijf lekkerste custom bikes van Deus Ex Machina

Custom bikes, wie houdt er niet van. Klassieke motoren die vol zitten met gave modificaties en nieuwe accessoires. Vandaag lichten we vijf pracht creaties uit die uit de customshop van Deus Ex Machina zijn komen rollen. Het Australische motor/kleding merk staat bekend om zijn excentrieke motoren van crossers tot choppers, ze kunnen het allemaal! Geniet hier van de vijf gaafste creaties uit de customshop van Deus.

Transscrambler

De Ducati Scrambler is op zichzelf al een ongekend dikke motor, de mannen Deus Ex Machina doen er met de Transscrambler nog een schepje bovenop. Deze scrambler heeft een onder andere een nieuw kleurtje, nieuwe lampen, dik zadel uit Japan, een zwarte uitlaat en nieuwe aluminium spatborden. Een geweldige prestatie. Meer info en foto’s vind je hier.

The Deus Dues

De Deus Dues is de definitie van cross. De brute crossmotor is gebouwd op het frame van een Yamaha WR-450 uit 2000 en is klaar voor zand, sneeuw en modderige bergweggetjes. De Deus Dues is volledig gestript, van een nieuwe tank tot aan het zadel alles is nieuw. De combinatie zwart met goud staat hem uitermate sexy en je hebt geluk, hij is nog te koop! Meer info en foto’s vind je hier.

XV-Twin 1200

Uiteraard slaan de motormuizen van Deus de Harley Davidson liefhebbers niet over. Het is ze gelukt om een rebelse XL 1200C om te toveren in een echte gentleman. Om de motor subtieler te maken kreeg de XV-Twin een nieuwe voorvork, paintjob, cognac gekleurd stuur, led lichten, een 2 in 1 uitlaat en het uiteinde van een caféracer. Een geweldige bike waar iedereen van op zal kijken. Meer info en foto’s vind je hier.

The Maniac

The Maniac is special gebouwd voor MotoGP rijder Andrea Iannone die vanwege zijn bizarre inhaalacties ‘de maniak’ wordt genoemd. De opgefleurde Suzuki DR-650 is straatlegaal en met zijn nieuwe motor kan hij de hele wereld aan. Een klassieke enduro crosser in een nieuw jasje. Meer info en foto’s vind je hier.

The Midnight Rambler

Deze dirt-tracker met nacht kleuren en cross invloeden is een stoere versie van de Kawasaki W650. De W650 is gestript, kreeg een motorcrossstuur, nieuwe lampen, dikke uitlaat, gedetailleerd zadel en een prachtige kleur. Een parel in de nacht die ook overdag een plezier is om te rijden. Meer info en foto’s vind je hier.

Meer custom bikes van Deus Ex Machina

Raak je niet uitgekeken? Check dan hier alle custom motorfietsen van Deus Ex Machina.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.