Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Formule 1 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Formule 1 veteraan Vettel zorgt voor veel verbazing met nieuwe look

Wanneer je als man ouder wordt, gebeuren er dingen met je lichaam. Je krijgt rimpels, je hebt wat vaker last van je rug en alles gaat wat meer hangen. Maar wat het meeste voorkomt, is kaalheid. Veel mannen verliezen vroeg of laat hun haar. Daar ontkom je niet aan. Ook Sebastian Vettel niet. De Formule 1 coureur keerde onlangs terug van de winterstop, en dat heeft ‘em misschien toch niet zoveel goed gedaan.

Sebastian Vettel vertrok na het afgelopen seizoen bij Ferrari. Het huwelijk tussen de Italiaanse renstal en de voormalig wereldkampioen was geen succes. Jaar na jaar werden ze afgetroefd door Mercedes, en dus is het voor beiden tijd om verder te kijken. Ferrari haalde Carlos Sainz weg bij McLaren en Vettel zette een krabbel bij Racing Point (dat vanaf volgende seizoen als Aston Martin verder gaat).

Vettel heeft een nieuwe look

Een nieuwe plek voor Vettel en dus ook een nieuw stoeltje. De Duitser ging onlangs langs bij Aston Martin om er eentje aan te laten meten. De renstal zag dit als een mooie kans om een video te maken, en zo de nieuwe kopman aan het publiek te laten zien. Deze video maakte alleen een stuk meer los dan verwacht was. En dat had allemaal te maken met de nieuwe look van Vettel.

In eerste instantie is er nog niet veel te zien. Vettel komt, zoals je hierboven kunt zien, aan bij het team en stapt uit zijn Aston Martin. Hij draagt hier een petje en lijkt gewoon nog de Vettel die we kennen van Ferrari. Vervolgens zien we de fabriek en de voorbereiding op het aanmeten van een stoeltje. Dan zien we Vettel in zijn nieuwe bolide zitten, zonder helm of petje.

Veel verbazing

Het haar van Vettel werd de laatste jaren al wel wat dunner, maar afgelopen winter is het rap gegaan. Zijn haarlijn is een flink stuk naar achteren geschoven en opeens heeft hij het klassieke oude mannen kapsel. Dit heeft een flinke impact op zijn algehele uitstraling. Het laatste beetje jeugdigheid lijkt nu echt verdwenen. Heel vreemd is dat ook niet. Vettel is inmiddels 33 en behoort tot de Formule 1 veteranen, maar vergeet niet dat Hamilton anderhalf jaar ouder is.

Herstart in de Formule 1

Vettel is nu fysiek gezien zijn wilde haren kwijt geraakt, maar daar zal hij zelf waarschijnlijk niet zo mee zitten. De Duitser is eindelijk verlost van het slechte huwelijk met Ferrari. Beiden waren allang op elkaar uitgekeken, en nu kunnen ze verder. Het is aan Vettel om bij Aston Martin te bewijzen dat hij nog steeds tot de absolute top behoort. Benieuwd op welke circuits hij dat gaat doen in 2021? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.