Tessa Ham
Tessa Ham Rijk en Beroemd 4 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Het vermogen van Oscar Isaac na Moon Knight en Star Wars

Heb jij de nieuwste Marvel-serie Moon Knight al gezien? Daarin neemt een oude bekende uit het Star Wars-universum de rol van de nieuwe superheld op zich. Wat is het vermogen van Oscar Isaac, die al meerdere grote (en goedbetaalde) rollen op zijn naam heeft staan?

We duiken in de carrière en bijbehorende salarissen van acteur Oscar Isaac.

Het CV van Oscar Isaac

Kwam Oscar Isaac je ergens bekend van voor, maar weet je niet waarvan? Dan valt het kwartje waarschijnlijk als je terugdenkt aan X-Wing piloot Poe Dameron in de Star Wars sequel trilogie. Poe en Moon Knight zijn overigens niet de enige rollen op zijn cv; op IMDb heeft de acteur 61 credits, waar ook Dune en Ex-Machina onder vallen.

Met zijn nieuwste rol in Moon Knight, mag Oscar Isaac zichzelf aan het rijtje van Marvel-superhelden toevoegen. Aangezien mede-superhelden in het MCU een flink zakcentje verdienen, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar zijn salaris als Moon Knight. En wat is eigenlijk zijn totale vermogen?

Het salaris van de acteur voor Moon Knight

Hoeveel Oscar Isaac precies binnenhaalt als Moon Knight is nog niet bekendgemaakt. Daarom maakte StyleCaster een schatting op basis van eerdere salarissen van Marvel-superhelden. Zo kreeg Chris Evans voor zijn eerste Captain America-film in 2011 zo’n 300.000 dollar. Flash forward naar Avengers: Endgame in 2019, en de acteur verdiende ineens zo’n 15 miljoen dollar.

Omdat Oscar Isaac al een aantal grote rollen op zijn naam heeft staan, verwacht StyleCaster dat zijn salaris ergens tussen de zeven en acht cijfers ligt voor de mini-serie met 6 afleveringen.

Het salaris van Oscar Isaac voor Star Wars

Een indrukwekkend salaris, maar dat is de acteur wel gewend door zijn eerdere deelname aan de Star Wars-trilogie. In 2015 meldde Variety dat Oscar Isaac en Star Wars-collega Adam Driver een ‘gemiddeld tot hoog zescijferig’ salarisaanbod voor Star Wars: The Force Awakens hadden. Dat was zelfs meer dan Daisy Ridley (Rey), dankzij hun eerdere portfolio.

Zijn geschatte vermogen

In andere woorden: als Oscar Isaac voor de eerste Star Wars-film al bijna een miljoen dollar betaald kreeg, kunnen we ervan uitgaan dat hij voor de vervolgen meerdere miljoenen kreeg. Het is dan ook niet verrassend dat zijn totale vermogen op zo’n 10 miljoen dollar (zo’n 9 miljoen euro) uitkomt. Door de populariteit van Moon Knight op Disney+ zal dit de komende jaren alleen maar gaan groeien.

Dit verdiende Tom Holland voor zijn rol als Spider-Man

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.