Redactie
Redactie UFC 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

UFC 277 te zien op discovery+: zo krijg je een gratis jaarabonnement

Tijdens het aankomende evenement van de Ultimate Fighting Championship draait het vooral om twee bikkelharde vrouwen. Maar er zijn meer interessante gevechten tijdens UFC 277, dat wordt uitgezonden op discovery+. Geen paniek als je geen abonnement hebt, want we geven drie keer gratis een jaarabonnement weg.

Tijdens Wimbledon zag je waarschijnlijk al dat de streamingdienst van Discovery steeds meer live sport uitzendt. Van het chique tennistoernooi in Londen is het nogal een overstap naar de ruige wereld van de UFC. Maar qua populariteit doet vechtsport allang niet meer onder voor tennis.

UFC 277 op discovery+

Komende zaterdag, 30 juli om precies te zijn, vindt UFC 277 plaats. Onder anderen vechtersbazen Julianna Peña en Amanda Nunez staan tegenover elkaar. Dat is nogal een gevecht, weten kenners.

Andere gevechten tijdens UFC 277 zijn onder meer Michael Morales tegen Adam Fugitt, Don’Tale Mayes tegen Hamdy Abdelwahab en Alex Morono tegen Matthew Semelsberger. Het hele programma bekijk je op de website van de Ultimate Fighting Championship.

Win een gratis jaarabonnement voor discovery+

Je kunt kennismaken met discovery+ met een gratis proefabonnement, maar een beter beeld krijg je natuurlijk met een gratis jaarabonnement. We geven er drie weg. Wat je daarvoor moet doen? Volg ons op Instagram en stuur ons een DM (direct bericht). Vervolgens is het een loterij.

Het evenement vindt zaterdagavond 30 juli plaats, we trekken de lootjes zaterdagmiddag. Als je ons vóór zaterdagmiddag 12.00 uur een DM stuurt, ben je nog op tijd.

Wat kijk je verder op de streamingdienst

discovery+ is een opkomende streamingdienst met een breed assortiment. Natuurlijk vind je er de meeste Discovery-programma’s, maar ook veel live sport, Nederlandse films en series en meer verrassende content. Bekijk hier het volledige aanbod.

Spreek je over Discovery-series, dan komt Deadliest Catch waarschijnlijk als eerst bij je naar boven. Lees in dit artikel wat de krabvissers uit die serie verdienen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.