Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 22 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Droom-occasion: tweedehands Mini Electric Yours uit 2020

De occasion van de dag is voor de verandering eens een elektrische auto. Check deze tweedehands Mini Electric Yours uit 2020.

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke oldtimer. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Tweedehands MINI Mini Electric Yours uit 2020

Elektrisch rijden wordt langzaam maar zeker de norm. En tweedehands Mini Electric Yours laat zien dat dit helemaal geen straf is. Deze occasion is speels, sportief, praktisch en heeft een prima actieradius, vertellen we uit eigen ervaring. Te weten dat we in 2020 bij de lancering in Miami waren.

Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
(Afbeelding: Thijs Timmermans)

Het uiterlijk van de tweedehands Mini Electric Yours is zoals je gewend bent, maar dan zonder uitlaten. Het iconische design wordt gesierd door een strakke zwarte lak, stoere lichtmetalen velgen, stijlvolle achterlichten en de gele details die MINI aan zijn elektrische auto’s geeft.

Strak interieur en een sterke motor

He interieur is strak, maar heeft speelse details. De tweedehands Mini Electric Yours beschikt over luxe lederen stoelen met stoelverwarming, een lederen stuurwiel, het bekende ronde mediascherm, een schuifdak, MINI-details, Harman Kardon-audio en een coole elektronische teller.

Onder de motorkap van de tweedehands Mini Electric Yours ligt een 184 pk sterke elektromotor die 270 nm koppel produceert. De occasion snelt in 7,3 seconden naar de 100 kilometer per uur en kan een topsnelheid bereiken van 150 kilometer per uur. De actieradius ligt op 234 kilometer, waardoor hij perfect is voor in de stad.

Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
Tweedehands Mini Electric 2020 occasion
Tweedehands Mini Electric 2020 occasion

Een elektrische occasion kost nou eenmaal wat

Deze piepjonge tweedehands Mini Electric Yours staat te koop voor 39.950 euro, maar daar kun je nog wel wat af praten. Interesse? De elektrische occasion staat bij Thijs Timmermans, meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.