Alrik de Jong
Alrik de Jong Bioscoop 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe trailer Spider-Man: No Way Home onthult vijf schurken

Hier is de nieuwe officiële trailer voor Spider-Man: No Way Home. De eerste teaser onthulde alleen Doc Ock en hintte al naar een paar andere schurken. Nu zie je ze allemaal voorbij komen.

Ook de filmposter die vorige week werd onthuld, zat al vol hints naar schurken. Daarop was alleen Green Goblin letterlijk te zien. In de trailer zie je een compleet vijftal. Dat wordt nog een zware dobber voor Spider-Man.

Nieuwe trailer Spider-Man: No Way Home

De nieuwe trailer is de laatste officiële teaser voor de derde Spider-Man-film met Tom Holland als Peter Parker. No Way Home gaat vlak voor kerst 2021 in première.

Naast Tom Holland keren ook Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau, Angourie Rice, Tony Revolori, J.K. Simmons, Hannibal Buress, J.B. Smoove en Martin Starr en terug in hun rollen uit de twee vorige films.

Vijf schurken

Maar het meest interessante aspect van de nieuwe trailer van Spider-Man: No Way Home zijn de vijf schurken: Doc Ock, Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard. De verwachting dat ze in de film zouden opduiken was er al, nu zien we ze ook daadwerkelijk. Doc Ock wordt gespeeld door Alfred Molina, Lizard door Rhys Ifans, Electro door Jamie Foxx, Green Goblin door Willem Dafoe en Sandman door Thomas Haden Church. En als je goed kijkt, lijken er twee Green Goblins te zijn.

trailer spider-man no way home, schurken, alfred molina, dock ock
Alfred Molina is terug als Dock Ock (Afbeelding: Marvel)

Verder lijkt getuige de trailer er een grote rol voor Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) weggelegd en zie je Spider-Man in een zwart pak. Daarin lijkt hij de magie van Doctor Strange over te nemen.

17 december in première

Spider-Man: No Way Home gaat op 17 december 2021 in première. De film is geproduceerd door Columbia Pictures en Marvel Studios en gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Het is alweer de 27e film in het Marvel Cinematic Universe en de derde Spider-Man-film binnen het MCU. De film is een vervolg op Far From Home uit 2019.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.