Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Poster nieuwe Spider-Man teast terugkeer vier iconische schurken

Er is een nieuwe filmposter gedeeld van Spider-Man: No Way Home. Daarin wordt de terugkeer van de iconische schurk Green Goblin (Norman Osborn) voor het eerst getoond. Maar herken jij de andere hits ook?

Green Goblin is een van de bekendste vijanden van Spider-Man. Het wordt de eerste keer dat hij in het Marvel Cinematic Universe zijn opwachting maakt. Wel heeft zijn alter-ego de Iron Patriot model gestaan voor het harnas van War Machine in de film Iron Man 3.

Green Goblin op filmposter Spider-Man: No Way Home

De nieuwe filmposter van Spider-Man: No Way Home is vandaag gedeeld op het officiële Twitter-account van de film. In de eerste trailer kon je de stem van Green Goblin, gespeeld door Hollywood-icoon Willem Dafoe, al horen.

Op de filmposter moet je goed kijken om Green Goblin te spotten. Je ziet hem rechts van Spider-Man (achter zijn linker schouder) vliegen.

Meer mogelijke hints

Green Goblin is het enige opvallende element op de filmposter van Spider-Man: No Way Home. Zo focust de poster zich zoals je ziet vooral op superschurk Doctor Octupus, gespeeld door Alfred Molina. Ook lijkt er gehint te worden naar de terugkeer van Jamie Foxx als Electro (bliksem) en Sandman (stof).

green goblin, spider-man no way home, poster, schurk

Spider-Man: No Way Home, met Tom Holland weer in de rol van het titelpersonage, gaat op 17 december 2021 in première. De film is geproduceerd door Columbia Pictures en Marvel Studios en gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Het is de 27e film in het Marvel Cinematic Universe en de derde Spider-Man-film in het laatstgenoemde filmuniversum. De film is een vervolg op Far From Home uit 2019.

Tom Holland is niet meer los te zien van Spider-Man. Het is niet het type superheld met een gespierde torso en beestachtige uitstraling, maar reken maar dat hij veel traint voor deze rol. Bekijk bijvoorbeeld deze training, die hijzelf “de ergste ooit” noemt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.