Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 7 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

11 celebs op Instagram die het vaakst de hashtag #booty gebruiken

Noem dit gerust platte content, wij noemen het liever een rond verhaal. Dit zijn de elf populairste beroemde booty’s op Instagram.

Populairste beroemde booty’s op Instagram

Waarom de keuze voor het woord booty en niet bijvoorbeeld billen of bips? Welnu, we gebruiken de terminologie die door de betreffende dames zelf wordt gebruikt in hashtags en beschrijvende teksten. Hoe meer booty, des te meer likes, zo lijkt het te werken. Een overzicht van de elf populairste booty’s op Instagram.

Kylie Jenner

Je kunt van Kylie Jenner zeggen wat je wil, ze heeft een booty uit jouw stoutste jongensdromen. Ze is de eerste selfmade-miljardair ter wereld en opmerkelijk genoeg heeft ze dat vooral te danken aan haar billen.

Beyoncé

Als je een nummer schrijft met de titel Bootylicious, dan hoor je thuis in dit rijtje. Nou had Beyoncé daar natuurlijk sowieso ingestaan, dus hierbij haar inzending.

Kendall Jenner

“Bust down, Thotiana BTW- Kenny, I LOVE YOUR BOOTY!! GOALS”, schreef Khloe Kardashian afgelopen lente bij de onderstaande foto van Kendall Jenner op Instagram. Bijzondere familie.

Rihanna

Rihanna heeft zich in korte tijd getransformeerd van zangeres tot lingeriegodin en dat is een zegen voor de wereld. We steken niet onder stoelen of banken dat wij groupies van Rihanna zijn. Dat behoeft gen verdere uitleg.

Hailey Baldwin-Bieber

Hailey Baldwin heeft een booty van een heel andere orde, maar niet minder populair. Diversiteit is een groot goed.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski betekent iedere week een paar booty’s in je feed. Ze is behoorlijk creatief en zorgt voor veel variatie, zoals je ziet.

Nicki Minaj

Zoals we al zeiden: diversiteit is een groot goed. Als er iemand recht heeft om haar achterwerk een booty te noemen, dan is het Nicki Minaj, die er haar handelsmerk van heeft gemaakt.

Lea Michelle

Qua naam minder bekend, maar in dit geval niet minder onbemind. Lea Michelle ken je wellicht als Rachel Berry uit Glee. Daarnaast is ze zangeres en amabassadeur van de booty.

Ariel Winter

As if!

446.7k Likes, 6,282 Comments – ARIEL WINTER (@arielwinter) on Instagram: “As if!”

Voor Ariel Winter geldt hetzelfde als Lea Michelle, maar dan ken je haar als Alex Dunphy uit Modern Family.

Ashley Graham

Godzijdank omarmt de modewereld tegenwoordig alle maten noem gebruik alsjeblieft niet meer het woord plus-size. Die term is verouderd. Feit is dat Ashley Graham het geschopt heeft tot de populairste beroemde booty’s van Instagram (en Twitter).

Sofia Richie

Just leave me be ?

612.8k Likes, 2,614 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “Just leave me be ?”

Last BUT not least: Sofia Richie – de dochter van – is de rising star in dit rijtje. Hou deze dame in de gaten.

? Check ook: Schaatster Jutta Leerdam heeft officieel de mooiste billen van Nederland

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.