Felix Decavel
Felix Decavel Fitness 14 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Voor zo’n 300 euro stel je deze complete thuisgym samen

Vaarwel dure sportabonnementen. Dankzij een fantastische deal op de webshop van de Action betaal je je binnenkort niet langer blauw om rood van het zweet aan te lopen. Voor zo’n 300 euro installeer je een thuisgym die met de beste sportschool kan wedijveren. Al kun je de fitnessapparaten en -attributen natuurlijk ook los kopen.

Heb je ons artikel gelezen over welke besparingen je 15.000 euro rijker kunnen maken? Volgens het CBS is een gemiddeld goedkoop abonnement 30 euro per maand, maar loopt de gemiddelde prijs van een duur sportabonnement op tot 64 euro. Nemen we de gulden middenweg, dan kom je uit op 47 euro per maand.

In plaats van je sportabonnement te verlengen, kun je echter ook een thuisgym installeren voor slechts 250 euro. Je bespaart er zo maar eventjes 300 euro mee (en zelfs meer dan 500 euro de komende jaren).

Een thuisgym bij Action voor slechts 250 euro

Voor we van start gaan met de perfecte work-out en de meest effectieve fitnessoefeningen die je thuis kan doen, dienen we uiteraard eerst de spieren los te maken. En hoe kan dat beter dan met een hometrainer?

InShape hometrainer FB500

Met dit statische stalen ros onderhoud je niet alleen de conditie op een leuke en doeltreffende manier. De hometrainer meet namelijk ook jouw snelheid, hartslag en calorieverbruik door simpelweg het stuur met beide handen vast te houden. Bovendien heeft de InShape acht magnetische weerstanden om altijd op je eigen niveau te kunnen sporten in de eigen thuisgym.

thuisgym, action
(Afbeelding: Action)

Prijs: 149 euro

Multifunctionele Coretrainer

Deze multifunctionele coretrainer van Action is geen doorsnee fitnessbank. Zowel de buikspieren, biceps, triceps als benen kunnen dankzij dit apparaat staalhard worden. Bovendien kun je de bank helemaal aanpassen naargelang de oefeningen die je wenst uit te voeren. Span de banden aan, zet de rugleuning vast of verplaats de voet -of hoofdsteun. Ideaal voor een thuisgym.

thuisgym, action, coretrainer
(Afbeelding: Action)

Prijs: 59,95 euro

Multifunctionele fitnessbank

Ook niet te misstaan in een thuisgym. Deze fitnessbank van Action is eveneens geschikt voor een compleet arsenaal aan oefeningen.

fitnessbank, thuisgym, action
(Afbeelding: Action)

Prijs: 69,95 euro

Q4Life Kettlebell

Nu de conditie op peil is en alle spieren strak staan, is het tijd om aan krachttraining te doen. Veel heb je daarvoor gelukkig niet nodig in je thuisgym. Met een kettlebell van 10 kilogram kom je al een heel eind. Daarbovenop kun je de gewichten ook gebruiken voor oefeningen met de coretrainer.

kettlebell, action, thuisgym
(Afbeelding: Action)

Prijs: 9,95 euro

Silvergear massagepistool

Genoeg gezweet? Doen de spieren pijn? Goed zo. Vergeet ze na je work-out alleen niet los te maken of je wordt morgen wakker zonder het bed uit te kunnen. Dit massagepistool van de Action in je thuisgym-arsenaal voorkomt spierpijn, stijfheid en krampen. Met 6 verschillende snelheidsniveaus en 4 opzetstukken, kun je jouw massagesessie aanpassen aan je specifieke behoeften. En naast je spieren verwen je er ook nog eens je partner mee.

action, thuisgym, massagepistool
(Afbeelding: Action)

Prijs: 24,95 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.