Stijn Kuster
Stijn Kuster Reizen 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Tesla Cybertruck Cyberlandr is de ultieme camper voor wildkamperen

De Cyberlandr is een kruising tussen een vouwwagen, camper en Tesla Cybertruck. Het unieke voertuig is nu al te reserveren.

Dit terwijl Tesla nog helemaal niet is begonnen met het uitleveren van de Cybertruck. Al verwacht Elon Musk dat in het tweede kwartaal de eerste exemplaren op de weg rijden.

Tesla Cybertruck Cyberlandr

Wanneer deze op de markt komt, kan ook de Cyberlandr gebouwd worden. De Tesla-camper wordt dan voorzien van een keuken, badkamer en kantoor dat in een handomdraai kan worden omgetoverd tot slaap- en woonkamer.

Cyberlandr, Tesla Cybertruck, Camper
(Afbeelding: Cyberlandr)

De keuken is voorzien van een vergiet, wasbak en droogrek. Ook is er een snijplak en zijn er lades die automatisch open en dicht gaan. Daarnaast kan de kraan met zowel handgebaren als je stem bestuurd worden. Het aanrechtblad is volledig van porselein en biedt ongeveer 46 vierkante centimeter aan werkruimte. In dit blad zit een onzichtbare inductiekookplaat. Onder het porselein vind je een koelkast.

Internet van Starlink

Naast de keuken heeft de Tesla Cybertruck Cyberlandr nog meer technische snufjes. Zo is er draadloos internet via Starlink, een 32-inch smart-tv en een surround sound-systeem. De verstelbare bureaustoelen zijn geen standaard stoelen, maar kunnen ’s avonds worden omgetoverd tot bed.

Lig je in bed, dan kun je genieten van het uitzicht of van de privacy. Door de dubbele dimbare ramen kun je zelf kiezen of je wat wil zien of niet. In totaal zijn er in de Tesla vier slaapplekken, twee voor kinderen en twee voor volwassenen.

De ideale camper om te wildkamperen

Omdat de camper voor wildkamperen is gemaakt, kun je erin douchen. Je staat dan op een een verwarmde porseleinen vloer onder een douchekop waaruit water van een meer of beekje komt. Door het waterfiltersysteem kun je dit water zelfs drinken. Ook het toilet gaat slim met water om. Het toilet reinigt zichzelf en hergebruikt – evenals de douche – het water.

Cyberlandr, Tesla Cybertruck, Camper
(Afbeelding: Cyberlandr)

Ga je vervolgens weer met de Tesla Cybertruck Cyberlandr rijden, dan zie je niets meer van de functionaliteiten terug. De tonneaukap en achterklep sluiten de opbouw helemaal af.

Prima actieradius

Meer spullen, meer gewicht. De opbouw weegt 1.200 pond (zo’n 544 kilogram). De fabrikant zegt dat deze extra kilo’s nauwelijks impact hebben op de actieradius van de Tesla Cybertruck. De bouwers schatten in dat de camper ongeveer 5 procent minder actieradius heeft dan het standaard model.

Je hoeft voor de Cyberlandr maar 100 euro aan te betalen om hem te reserveren. Als je nu 5.000 euro aanbetaalt, dan krijg je de camper al voor 39.995 dollar (alleen de eerste twintig exemplaren). Koop je de camper buiten de korting om, dan kost-ie 10.000 dollar meer.

MG-producent bouwt bizarre camper met uitschuifbare verdieping en lift

Klik hier om de camper te reserveren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.