Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk een goedkoop kerstcadeau voor je ega dankzij Sylvie Meis

Tradities zijn er om in ere te houden en wat dat betreft is het vooral in de kerstperiode doorgaans feest. Tegenwoordig hoort een eigen Aldi-lijn van Sylvie Meis met kerstlingerie daar ook bij. Gespot in de nieuwe folder!

Waar we in Nederland maar moeilijk kunnen verdragen dat mensen boven het maaiveld uitkomen, zijn ze in Duitsland een stuk zuiniger op iconen. Daar wordt Sylvie Meis dan ook op handen gedragen en in dat geval voegen we ons graag bij onze oosterburen. Opdat we onze heldinnen altijd blijven vereren.

Victoria’s Secret pakt dit jaar uit met Mariah Carey in lingerie. Boring! Het Savage x Fenty van Rihanna viert kerst gaat de kerstmaand in met zangeres Anitta. Sorry, wie? Nee, doe ons maar budgetsupermarkt Aldi. Betaalbare kerstlingerie met een Hollandse schone als ambassadeur. Kunnen we ook nog voor de rest van de familie kerstcadeaus kopen.

De kerstlingerie van Sylvie Meis in 2023

“Bekijk mijn nieuwe lingeriecollectie die ik ontwierp voor Aldi en ontdek de perfecte balans tussen sensualiteit en comfort”, roept Sylvie Meis van de daken op Instagram. “Omarm je vrouwelijke kracht met mijn nieuwe kerstlingerie”, voegt ze daaraan toe.

Mocht je enthousiast zijn geraakt: de kerstlingerie is vanaf 29 november 2023 te koop bij de Aldi. Mocht je van plan zijn jouw vriendin lingerie cadeau te geven tijdens kerst, dan moet je er snel bij zijn. De vorige collecties van Sylvie Meis vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Voor een beha betaal je 11,99 euro, zo lezen we in de folder. En voor een 2-pack slips 10,99 euro. Bekijk hieronder de eerste foto’s.

Niet haar eerste lingerie-lijn bij Aldi

Dat lees je goed, voor de kerstlingerie-lijn van 2023 deed Sylvie Meis het Nederlandse Hunkemöller allang vergeten. Al vijf keer eerder (als we goed hebben geteld) lag ze met haar eigen lingerie in de schappen bij Aldi. Bekijk de eerdere collecties hier, hier, hier, hier en hier.

sylvie meis, bikini, lingerie, aldi, zomer 2023
Sylvie Meis in een van haar Aldi-klassiekers uit een eerdere collectie (Afbeelding: Aldi)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.