Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis helpt je uit de brand met budget kerstcadeau

Sylvie Meis en Aldi hebben de krachten nog maar eens gebundeld. Er is weer een nieuwe lijn met lingerie en nachtkleding, die de Nederlandse presentatrice uiteraard hoogstpersoonlijk aanprijst.

Ooit was Sylvie Meis het gezicht van Hunkemöller en daar hebben we jarenlang de vruchten van geplukt. Net iets te duur om onder de kerstboom te leggen, maar de campagnebeelden maakten veel goed. Vorig jaar kwam er goed nieuws voor onze vrouwen en vriendinnen. De Nederlandse presentatrice lanceerde een lijn met lingerie bij de ALDI, die ook in Nederland uitkwam. Afgelopen zomer kwam daar een tweede collectie bij en nu is er een derde lijn.

Sylvie Meis presenteert nieuwe Aldi-lingerie

“Geluk is na een lange dag terugkeren naar je bed”, aldus Sylvie Meis bij een post in de nieuwe lingerie van de Aldi. “De collectie is nu beschikbaar.”

Naast lingerie is de lijn nu uitgebreid met onder meer een huispak, bedlinnen, hoezen voor kussens en bedspreien. Ook vind je verschillende setjes slaapkleding in de nieuwe collectie.

Ook in Nederland verkrijgbaar

De nieuwe lijn van Sylvie Meis en Aldi is ook in Nederland beschikbaar. Prijzen variëren van 8,99 euro voor de lingerie tot 34,99 euro voor een ‘luxe’ bedsprei. Bekijk hier alle items uit de nieuwe collectie. Wij blijven fan van de Nederlandse presentatrice en tevens slimme ondernemer, die haar eigen waar als geen ander weet aan te prijzen. Een compilatie van de nieuwe campagnebeelden.

Meer campagnebeelden van Sylvie Meis in de nieuwe lingerie van de Aldi bekijk je hier.

BN’ers uit de kleren voor FHM-kalender 2022

Om nog even bij BN’ers in lingerie te blijven. Check in dit artikel de twaalf dames die uit de kleren gingen voor de FHM-kalender 2022. Geen Sylvie Meis, wel Yolanthe Cabau, Katja Schuurmans, Victoria Koblenko en Kim Feenstra.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.