Redactie
Redactie Human Interest 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Sylvana schittert als nooit tevoren op de nieuwe FHM-kalender

Ieder jaar brengt FHM de mooiste Nederlandse vrouwen samen in hun welbekende 500-lijst. Deze ode is inmiddels een traditie, maar dat is blijkbaar nog niet genoeg. FHM doet er dit jaar nog een schepje bovenop en heeft een eigen kalender uitgebracht. Inclusief een nieuwe shoot met Expeditie Robinson-strijder Sylvana IJsselmuiden.

Naast de presentatrice van Dumpert staan er in de FHM-kalender nog een aantal oud FHM 500 winnaars. Van Nochtli Peralta Alvarez (winnares 2017) en Shelly Sterk (winnares 2018), tot de vrouw die dit jaar op één stond: Monica Geuze. Daarnaast is er nog genoeg plek over voor sportvrouwen Joy Beune en Lieke Martens, voormalig social media queen Yasmin Karssing, Buurmeisje 2021 Katie de Rooij en nog veel meer.

“Sexy, maar niet ordinair”

Toch is het Sylvana IJsselmuiden die de show steelt, want speciaal voor de kalender werd er een nieuwe shoot met haar georganiseerd. Die uitnodiging sloeg ze uiteraard niet af, want Sylvana IJsselmuiden is inmiddels een echte fan: “FHM heeft iets heel moois: het is sexy, maar niet ordinair. Dat maakt het zo leuk om samen mooie dingen te maken.”

fhm kalender 2021, sylvana, expeditie robinson
(Afbeelding: FHM)

Het is zoals gezegd niet de eerste keer dat Sylvana IJsselmuiden voor de camera van FHM staat. Toch blijft het voor haar iedere keer weer een eer. “Te gek om alweer m’n derde FHM-shoot te hebben gedaan! Ik hoor inmiddels bijna bij het meubilair, haha. Ik vind het een onwijze eer. Als ik kijk naar de vrouwen die me allemaal voor zijn gegaan met een fotoshoot, dan ben ik alleen maar heel erg trots.”

Haal de FHM-kalender in huis

Die trots is zeker terecht, want Sylvana IJsselmuiden is weer prachtig vastgelegd op de gevoelige plaat. Zelf hoopt ze dat de FHM-kalender menig toilet, garage en werkplek een beetje kan opfleuren. Wat ons betreft bestaat daar geen twijfel over.

Mocht je nog een muur vrij hebben in huis, op je werk of ergens anders, en zie je het wel zitten om tegen Sylvana IJsselmuiden en de andere prachtige vrouwen op deze FHM-kalender te kijken? Dan hebben we goed nieuws. De kalender is nu te bestellen, en hij komt niet alleen. De FHM-kalender is onderdeel van een gift box met daarin ook nog drie TABAC-producten. Ook leuk om cadeau te geven dus. Je vindt ‘em hier mét 20% Black Friday korting.

Sylvana IJsselmuiden fopt volgers met OnlyFans-account

Andere dames die 2022 leuker maken

Een compilatie van de andere dames en winnaressen van voorgaande jaren die je in de FHM-kalender ziet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.