Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu op Disney+: laatste Marvel-serie in 2021 laat Endgame ver achter zich

De laatste MCU-serie van 2021 staat vanaf vandaag, 24 november, Op Disney+. De serie speelt zich verder na Avengers: Endgame af dan iedere andere show uit Marvel Phase 4. De gebeurtenissen zouden plaatsvinden in 2025, lees daarover meer in dit artikel.

In 2019 kondigde Kevin Feige, studiobaas van Marvel, de serie Hawkeye al aan. Jeremy Renner, de acteur die de superheld ook speelt in de Avengers-films, speelt ook hier de hoofdrol. En Kate Bishop, zeer populair onder fans, wordt zijn vrouwelijke protegé. Zij wordt gespeeld door Hailee Steinfeld.

In 18 seconden door alle afleveringen van Hawkeye

Maar er kwamen meer nieuwe series binnen het Marvel Cinematic Universe op Disney+. Hawkeye moest aansluiten in een file met onder meer The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki. Nu is het eindelijk tijd voor de superheld zonder daadwerkelijke superkrachten, die een absolute meester is met zijn pijl-en-boog. Na de eerste trailer volgde onlangs deze teaser, die je aan alle afleveringen laat proeven.

In korte en krachtige clips word je door alle zes afleveringen van de van de laatste Marvel-serie van 2021 geloodst. Zonder spoilers uiteraard. Knipper niet met je ogen tijdens de trailer, want dan is-ie voorbij. Maar wees gerust, de eerste twee afleveringen kun je vanaf vandaag streamen op Disney+. Hawkeye speelt zich af in New York, waar voormalig Avenger Clint Barton een schijnbaar eenvoudige missie heeft: terug naar zijn familie voor kerst. Maar als er een dreiging uit het verleden opduikt, moet hij met tegenzin samenwerken met Kate Bishop, een bedreven boogschutter en zijn grootste fan.

Wat volgt na de laatste Marvel-serie van 2021?

2021 was wel een heel lekker jaar voor Marvel-fans, vooral omdat er nu eindelijk live-action series zijn. Hawkeye is wat dat betreft de grote finale, maar wat gebeurt er na de laatste MCU-serie van dit jaar. Welnu, in 2022 gaan ze vrolijk verder bij Disney+. Zo verschijnen komend jaar onder meer de series Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk. Maar 2022 wordt toch echt vooral een Star Wars-jaar. Bekijk in dit artikel wat je vanuit dat universum allemaal kunt verwachten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.